سلام عزیزم ببخشید دیر جواب میدم, چون تو راه بودیم وارد سایت میشدم اجازه نمیداد نمیدونم چرا!
ببین شما راهتون چقدر دوره؟ خارج از ایران هستین یا داخل ایران.
من خودم خارج از ایران ازمایشات لازم رو تا حدی انجام داده بودم, مثلا سونو رفته بودم و مشکل خاصی نداشتم, همسرم هم چند یار ازمایش داده بود که مشکل مورفولوژی داشت, و واسه ای وی اف اوکی بود, با دکتر ویزیت انلاین انجام دادم و گفتم راهم دوره, و تایم محدودی دارم, و قرار شد یک روز قبل از پریود شدنم بیام تهران برم حضوری پیشش, همون روز که رفتم حضوری پیشش یک روز هم زودتر پریود شدم و در واقع تو روز اول سونو واژینال پریود بودم که دکتر گقت از فردا تزریقاتت رو شروع کن, لتروزول بخور و منم انجام دادم و روزهایی رو مشخص کردن ببینن چطچر پیش میرع رشد فولیکول ها, و در نهایت روز پانکچر رو مشخص کردن,
همون روز که ما رفتیم برای روز اول سونو واژینا که داروها رو شروع کنیم همسرم هم از مایش اسپرم داد دوباره که یکی دو روز قبل از پانکچر متوجه شدیم دی اف ای همسرم ۳۷ درصد هستش که بهتر بود برای ای وی اف زیر ۳۰ درصد باشه, چاره ای نداشتیم به جز تشکیل جنین, فقط اورولوژیست گقت روز پانکچر دو بار نمونه اسپرم بده همسرم که دی اف ای ممکنه بیا. پایین تر.
تو انگلیس خیلی اعتقادی به دی اف ای ندارن مگر اینکه بخوای به صورت خصوصی بگی که دی اف ای هم میخوایم, که خیلی گرون هم هست ازمایشش.
پس بخوام خلاصه بگم,
ازمایشات اولیه سونو قیل از اینکه بیاین تهران انجام بدین تا سوپراسز نشین مثل کیست تخمدان و اینجور چیزا مطمئن باشین نیست,
ازمایش اسپرم و دی اف ای هم بدین
اینا که اوکی شد, با دکتر هماهنگ کنین که به محض ورود به تهران داروها رو بعد از سونو واژینال شروع کنین.
قبل از تخمک کشی یه بار وسطا باید برین تا چگ کنن ببینن چقدر فولیکول ها رشد کرده که شاید بخواد داروها رو تغییر بده, همچنین روز پانکچر رو هم مشخص کنن.