2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 104630 بازدید | 4092 پست
سلام دوستان ، یک دوره قبل انتقال به همه دارو میدن ؟ دکتر من گفت سومین پریودی بعد پانکچر بیا ، ولی نم ...

هیچ دارویی هم نداده که توی فاصله پانکچر تا سومین پریودی مصرف کنم ، فقط فولیک اسید و ویتامین دی

هیچ دارویی هم نداده که توی فاصله پانکچر تا سومین پریودی مصرف کنم ، فقط فولیک اسید و ویتامین دی

فکر میکنم بستگی به پروتکل انتقالت داره، واسه من از بدون شروع دارو قبلی، از همون روز دوم سوم پریود فقط استرادیول روشروع کردم و همون دوره انتقال دادم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانما من 4 انتقالم ولی مجبور شدم برم بیرون امروز دوبار البته خیلی ارام راه رفتم در حد نیم ساعتی سرهم شد کل راه رفتنم هر دوبار ... الان پاهام درد میکنه واحب بود باید میرفتم ... نمیدونم خطری داره یا نه کسی بوده بعد انتقال بیرون بره ....مثبت بشه ...

سلام خانما من 4 انتقالم ولی مجبور شدم برم بیرون امروز دوبار البته خیلی ارام راه رفتم در حد نیم ...

عزیزم نگران نباش انشالله ک چیزی نیست الان استراحت کن ومن شنیدم میگن اب و نشاسته بخوری هم خیلی خوبه

سلام دوستان کسی اطلاع داره امپول سینا فکت قبل انتقال واسه چه چیزیه؟

فکر میکنم برای تحریک تخمدان برای تولید پروژسترون طبیعی در بدن استفاده میشه به لانه گزینی کمک میکنه.باز از خودشون بپرسین مطمین بشین.

قرص Ld خیلی حالمو بد میکنه ۷تا قرص دارونما هم داره اونا هم باید استفاده بشن؟؟؟

هر چی دادن طبق توضیحات خودشون استفاده کن اگه مطمئن نیستی ، بازم بورس ازشون اشتباه نکنی یه موقع. پروتکل ها متفاوت هستن.