2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 111718 بازدید | 4217 پست
سلام دوستان برای تحرک کم اسپرم معمولا دکترا چ دارویی تجویز میکنن؟واینکه دکتر برام کوکیوتن نوشته بود ...

باید حتما تحت نظر یه دکتر ارولوژ باشن تا تشخیص بده مشکل اصلیشون چیه

سلام دوستان من ماه پیش رفتم سیکل ای وی اف ولی فولیکولام رشد نکرد به پانکچر نرسیدم قرار شد پریود بعدی ...

بخاطر داروهاست.بدنتو ب هم ریخته برو پیش دکتر زنان برات امپول پروژسترون بنویسه پریود بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همگی ، ببخشید خیلی معذرت میخوام من از وقتی آزمایشم مثبت شده دوبار توی خواب ارگاسم شدم و با د ...

سلام عزیزم 

برای من پیش اومد از دکترم پرسیدم گفت اشکالی نداره

نه عزیزم برای خانماهم کوکیوتن تجویز میشه به منم دادنهمسر من تحرکش صفر بود و دکترا بهش قرص اسپریژن بل ...

تاثیری داشته روی تحرک؟؟؟

دکتر ب همسر من گفته که فایده نداره...

[QUOTE=395646852]سلام عزیزم  برای من پیش اومد از دکترم پرسیدم گفت اشکالی نداره[/QUOTE

خدا رو شکر مرسی عزیزم🙏🏻شمام دل درد میگرفتید همون تایم؟

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
داروی ایمنی به جز پردنیزولون مگه چیز دیگه ای میدن؟به من فقط پردنیزولون داد گرچه آزمایش هایی که دادم ...

انوکسارو از روز دوم پریودی من شروع کرد برام و روز ۱۴ مثلا انتقال داشتم

داروی تقویت رحمم فرتیل سی ام بود ، یادم اومد ،.آخی عزیزم.چرا اینکارو کرد؟😳یهویی که نمیشه مخصوصا است ...

شیرازم عزیزم من بگو‌دکترت کیه؟ اره همه رو شروع کرد قطع کردن دیگ فقط موند ویتامین دی و اسیدفولیک فک کنننن😂

بخاطر داروهاست.بدنتو ب هم ریخته برو پیش دکتر زنان برات امپول پروژسترون بنویسه پریود بشی

نمیدونم چند روز صبر کنم بعد ازمایش خون بدم ک مطمئن باشم حامله هستم یا نه اصلا نمیدونم ازمایش خون بدم یا نه اصلا علائم قبل پریودیو ندارم

انوکسارو از روز دوم پریودی من شروع کرد برام و روز ۱۴ مثلا انتقال داشتم

منم میخوام اصرار کنم ببینم میده 

به من هر چهار بار روز اول انتقال شروع میکنه 

شما نتیجه گرفتی؟

به زودی منم مامان میشم😍
شیرازم عزیزم من بگو‌دکترت کیه؟ اره همه رو شروع کرد قطع کردن دیگ فقط موند ویتامین دی و اسیدفولیک فک ک ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ای بابا.دکترم پگاه کرامتی توی کلینیک ثمر بین فلسطین و باغشاه بود من که ازش راضی بودم.تو نت سرچوکنی برات میاد

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ای بابا.دکترم پگاه کرامتی توی کلینیک ثمر بین فلسطین و باغشاه بود من که ازش راضی بودم. ...

ببخشید بین خیابون معدل وفلسطین

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت