2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 145992 بازدید | 4718 پست
منم چند ماهه تاجایی ک تونستم اصلا فست فود و سرخ کردنی نخوردم حواسم ب غذا هست اب زیاد میخورم ولی مشکل ...

خواب شب خیلی مهمه ازالان هرشب یه نیم ساعت زودتربخوابیدمن الان چندماهه این ساعت که میشه میخوابم اره تاقبل انتقال هرروزشکمتون روبارروغن سیاه دونه ماساژبدین باعث گرمی رحم میشه کلم بروکلی ولوبیاسبزهم زیادبخوریدچون برای ضخامت اندومترخیلی خوبه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواب شب خیلی مهمه ازالان هرشب یه نیم ساعت زودتربخوابیدمن الان چندماهه این ساعت که میشه میخوابم اره ت ...

سلام عزیزم خوبی ی سوال داشتم ببخشید معمولا چند روز قبل از انتقال پروژسترون میدن ک تزریق کنی

سلام عزیزم خوبی ی سوال داشتم ببخشید معمولا چند روز قبل از انتقال پروژسترون میدن ک تزریق کنی

سلام عزیزم شماوقتی برای سونوبریدباتوجه به سونوامپول میدن من دقیق یادم نیست ازبس امپولزدم فراموش کردم تار یخ دقیق روحدوداسه چهارروزقبل بوداگه اشتباه نکنم

سلام عزیزم شماوقتی برای سونوبریدباتوجه به سونوامپول میدن من دقیق یادم نیست ازبس امپولزدم فراموش کردم ...

من از وقتی پریود شدم سه بار تاحالا سونو شدم پس فردا بازم باید سونو بشم رفت امد واسم مشکله نمیدونم باز چندبار تا انتقالم سونو بشم و کی پروژسترون شروع کنم

من از وقتی پریود شدم سه بار تاحالا سونو شدم پس فردا بازم باید سونو بشم رفت امد واسم مشکله نمیدونم با ...

آندومتر چند شده ؟ فک کنم شرایط هرکسی متفاوته ، بعضی ها شنیدم میگن ۲ بار سونو شدن بعد رفتن برای انتقال ، بعضی ها هم من توی مرکز میدیدم یک روز درمیون اونجا بودن

آزمایش هم ازتون میگیرن یا فقط سونو میشید ؟

من توی سایت خوندم که بسته به سن جنین داره ، اگه ۳ روزه باشه ۳ روز قبلش باید پروژسترون شروع بشه ، اگه ۵ روزه باشه ۵ روز قبلش شروع میشه ، نمیدونم درست هست یا نه ، خودم تجربه نکردم

من توی سایت خوندم که بسته به سن جنین داره ، اگه ۳ روزه باشه ۳ روز قبلش باید پروژسترون شروع بشه ، اگه ...

نمیدونم والا فردا اگ رفتم دیگ باید واسم بنویسن خسته شدیم از این همه امپول و دارو