2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 111513 بازدید | 4215 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دخترمروز ۷ پیشش بودم

به نظرم ازشون بپرسید ، شاید گفتن شما متوجه نشدید ، من شنیدم از روز پنجم میگن مصرف کنید ، باز بستگی داره با چه هدفی دکتر به شما ال دی داده باشه

من هفته ی اینده به احتمال زیاد انتقال دارم یکمم استرس دارم

اصلااسترس نداشته باش قبل انتقال لوبیاسبزکلم بروکلی زیادبخورنشاسته هم قبل هم بعدانتقال خیلی خوبه شکمت روقبل انتقال هرروزباروغن سیاهدونه ماساژبده البته من یادم میرفت من تقریباازدویال قبل بعدسقطم اصلاح سبک داشتم زیرنظریه مامانمیگم کامل ولی سعی میکردم رعایت کنم چیزی که این مدت فهمیدم مهمترین چیزکنترل استرس ومدیریت خوابه شباحتماقبل یازده دوازده بخوابیدخواب شب خیلی مهمه من روزانتقال بلافاصله بلندمون کردن گفتن استراحت لازم نیست بلندشیدراه برید ماروبردن توسالن انتظارنشوندن تانوبتمون بشه مرخص بشیم یکی دوساعت توسالن نشسته بودیم بعدرفتم خونه خواهرم روزبعدهم باماشین من چهارده ساعت توراه بودم تاخونه اصلاهم نخوابیدم فقط دوساعت یبارپیاده میشدم قدم میزدم بعدانتقال توحونه استراحت نسبی داشتم کارنمیکردم فقط راه میرفتم دوساعت یبارخونم پله هم پاشت تغذیه هم مثل قبل فقط هرروزیه دونه به میپختم روبخاری میخوردم نشاسته بااب جوش قاطی میکردم بعضی وقتهاشیرین میکردم بعضی وقتهاهمینجوری میخوردم پای مرغ خیلی خوبه ولی من دوست نداشتم نمیخوردم هرروزدمنوش به میخوردم زعفرون ادویه ودمنوش اصلانخوردم مهمترین چیزی که رعایت کردم به هیچکس نگفتم چون باعث میشه استرس زیادبشه هنوزهم کسی نمیدونه هرچی کمتربدونن استرس کمتره به همه گفتم عنل کردم نبایدازخونه بیرون برم بایداستراحت مطلق باشمتازمان انتقالم درموردگوشی هم همه گفتن استفاده نبایدبکنم ولی من متاسفانه نمیتونستم استفاده نکنم من بعدانتقالم هم زیرنظرماما اصلاح سبکم پرونده بازکردم خیلی بهم کمک کرده تاالان انشالله همه تواین تاپیک جواب بگیریدمنم تااخرخوب پیش بره پنجشنبه برم ازمایش بازمیام جواب ازمایش رومیگم🙏🏻

سلام عزیزم اره خداروشکربتارفت بالاترالان136بودپنجشنبه هم بایدازمایش بدم انشالله که هرچی خیره

خداروصد مرتبه شکر حتما واسم دعا کن عزیزم انشالله ک همه چی همونجور ک بخوای پیش بره

اصلااسترس نداشته باش قبل انتقال لوبیاسبزکلم بروکلی زیادبخورنشاسته هم قبل هم بعدانتقال خیلی خوبه شکمت ...

منم چند ماهه تاجایی ک تونستم اصلا فست فود و سرخ کردنی نخوردم حواسم ب غذا هست اب زیاد میخورم ولی مشکل اینجاس ک من شبا دیر میخوابم همش تا ۲اونیم بیدارم روغن سیاهدونه ندارم اگ هفته اینده انتقال داشته باشم موثره الان بگیرم استفاده کنم ؟؟

خداروصد مرتبه شکر حتما واسم دعا کن عزیزم انشالله ک همه چی همونجور ک بخوای پیش بره

انشالله همه چی به بهترین شکل براتون پیش بره بزودی بیاین خبربارداریتون رواینجابذارید