2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 111029 بازدید | 4188 پست
آخه گفتن به بازو بزنم ، امروز که پرستار برام تزریق کرد ، اصلا با دست بازومو نگرفت و گفت همینجوری بز ...

ببین زیرجلدی رو یا به بازو یا ناف و یا ران میزنن، من خودم به ناف میزنم، وگرنه فک نکنم محدودیت داشته باشه، نگران نباش، من بار دومِ که میخوام تخمک کشی کنم دفعه قبل همه چی برام عجیب بود،کم کم دیگه دستت میاد همه چی، من هنوزم باسونو واژینال مسئله دارم چون واژینیسموس داشتم...ولی چه میشه کرد باید این مسیرو بریم و چاره ایی نداریم خدا هم برای مااینجوری مقدر کرده

ببین زیرجلدی رو یا به بازو یا ناف و یا ران میزنن، من خودم به ناف میزنم، وگرنه فک نکنم محدودیت داشته ...

آره واقعا شرایط سختی هست ، منم دوبار پانکچر شدم ، البته دومرحله ای بود ، ولی سینافکت نداشتم ، الان هم برای انتقال بهم سینافکت دادن

جنین های مرحله قبل رو انتقال دادید ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی هرکی تنبلی تخمدان داره برای باردار شدن باید ای وی اف کنه🤒

نه ولی پیش دکتر خوب برو ، من ۶ ماه پیش یه دکتر میرفتم ، حتی یک ماه نتونست رشد فولیکول هام رو کنترل کنه ، یا کیست میشد یا رشد نمیکرد .

به سلامتی به دنیا بیاد عزیزم مبارکه .تنبلی شما شدید بود؟

مرسی مهربونم انشاالله روزی همه منتظرا♥️🌹 آخرین بار که رفتم سونو گفت شدید شده تنبلی تخمدانت

من فقط ی قطره گیاهی خوردم که اول پریودم منظم بشه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Ayla is loading•••🐣🎀💗