2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 111541 بازدید | 4215 پست

سلام دوستان من این تایپک رو از اول خوندم خیلی مفید بوده 

من خودم پانکچر شدم مرداد ماه 

دومین پریودی بعد از پانکچر شدن شروع به داروهای انتقال کروم دیروز روز ۹ سیکل قاعدگی بود رفتم دکتر که زمان انتقال رو بهم بگه که سونوگرافی واژینال انجام داد بعد پروب خونی شد

بعد دکتر قرص آسپرین و آمپول انوکسا رو گفت قطع کنم و روز ۱۳ سیکل قاعدگی برم دوباره دکتر امروز هم روی پد خون سیاه دیدم همش نگرانم نتونم انتقال بدم کسی این تجربه رو داشته دوستان

سلام دوستان من این تایپک رو از اول خوندم خیلی مفید بوده من خودم پانکچر شدم مرداد ماه دومین پریودی بع ...

سلام عزیزم.من تجربه شمارو نداشتم.شاید بخاطر خوردن داروها هست چون دکترتون هم اسپیرین وانوکسا رو هم قطع کردن .روز ۱۳ که رفتین دیگه دکترتون دقیق بهتون میگه که میتونین انتقال بدین یا نه.چون حتی یه لکه بینی ریز هم میتونه انتقالتون رو با مشکل مواجه کنه.پس باید صبور باشین تا همه چیز منظم جلو بره

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچه ها من تاالان خواننده خاموش،بودم ولی،برام یه سوالی پیش،اومده که یکم نگرانم منم شرایطم مث،شماهاس. هفته ۱۸ ام هستم.شماهاتاکی،شیاف پروژسترون استفاده کردید ? من تاالان دوتا میزاشتم الان دکترم گفت هرشب یه دونه کافیه. به نظرتون اوکیه یا همون دوتا بزارم

سلام دوستان من این تایپک رو از اول خوندم خیلی مفید بوده من خودم پانکچر شدم مرداد ماه دومین پریودی بع ...

شما اولین انتقالتون هست؟

واینکه غلظت خون دارین؟

به زودی منم مامان میشم😍
نمیدونم چند روز صبر کنم بعد ازمایش خون بدم ک مطمئن باشم حامله هستم یا نه اصلا نمیدونم ازمایش خون بدم ...

منم چندین بار اینطوری شدم .بخاطر داروهاست.پیش دکتر زنان هم ک بری تا ازمایش بارداری ندی برات امپول نمینویسه 

سلام بچه ها من تاالان خواننده خاموش،بودم ولی،برام یه سوالی پیش،اومده که یکم نگرانم منم شرایطم مث،شما ...

سلام عزیزم خوش اومدین

من سه تا استفاده میکردم 

ولی دکترم بعد سونو انتی گفت یکی استفاده کنم

منم استرس گرفتم یهو سه تا یکی شه ولی خداروشکر مشکلی نبود

طبق دستور پزشکت جلو برو عزیز

ایشالا سلامت بغل بگیرین🩷🩵

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان صبحتون بخیر

امروز سونو انومالی دارم

ممنون میشم برام دعا کنین که ایشالا همه چی خوب پیش بره و مشکلی نباشه

از اول استرس این روز داشتم 

ایشالا همگی به سلامتی نی نی هامون بغل بگیریم

ممنون میشم دعام کنین🙏🙏🙏🩵🩷

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان صبحتون بخیرامروز سونو انومالی دارمممنون میشم برام دعا کنین که ایشالا همه چی خوب پیش بره ...

سلام‌عزیزم چرا استرس داشته باشی؟🤔برو کوچولوت رو یه دل سیر ببین و قربون صدقش برو.چرا اینقدر فکرای الکی میکنین.انشاالله بری خوش بگذره🥰🥰🥰🥰

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

بله عزیزم اولین انتقال هست نه غلظت خون ندارم

من نمیدونم روال دکترم چرا انقدر متفاوته 

همه انگار آنوکسا رو زودتر از انتقال شروع میکنن 

حالا فکرکنین من چطور مصرف میکنم 

از روز اول انتقال انوکسا میزنم و7روز بعد از انتقال تازه آ اس آ رو شروع میکنه برام🙄🙄 

به زودی منم مامان میشم😍
سلام عزیزم خوش اومدینمن سه تا استفاده میکردم ولی دکترم بعد سونو انتی گفت یکی استفاده کنممنم استرس گر ...

خیلی ممنون عزیزم از پاسخ دهیت ‌. ایشالا که  همه چی، برای خودت و کوچولو ت خوب باشه و بسلامتی بغل بگیریش

من نمیدونم روال دکترم چرا انقدر متفاوته همه انگار آنوکسا رو زودتر از انتقال شروع میکنن حالا فکرکنین ...

نگران نباش حتما باتوجه به شرایط بدنت این طور صلاح دیده دکترت کاش به منم از اول نمیداد الان همش دارم خون سیاه رنگ میبینم