2789
عنوان

دلم خنک شد

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله درست میشه فقط خواسته هات رو حتمامطرح  کن و عملیش کن چون بهترین زمان الانه با توجه به خا ...

بابا اینا زیر بار برو نیستن... من الانم دارم مجبور می شم امتیاز بدم. قرار شده تنها بره. 

بابا اینا زیر بار برو نیستن... من الانم دارم مجبور می شم امتیاز بدم. قرار شده تنها بره. 

فیلی جان ، عقد نکن بذار برگرده بعد عقد کنین با هم برین ، اینجور نباشه عقد کنین ، این بره اونور مامانش تو گوشش بخونه ، اونجا یکیو پیدا کنه ، تو هم اینجا خدای نکرده بشی یه عقد کرده ی مطلقه 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
فیلی جان ، عقد نکن بذار برگرده بعد عقد کنین با هم برین ، اینجور نباشه عقد کنین ، این بره اونور مامان ...

آره گفتم عقد نمی کنم، گفت خب یه جشن نامزدی بزرگ می گیریم و همه رو دعوت می کنیم و من می رم اونجا هی واست هر چی خواستی می فرستم و خونه رو آماده می کنم بیای خانومی کنی و ... ولی حرفای خرکنک. من دیگه هیچ اعتمادی به حرفاش ندارم. با وجود این استارت درخشان مادرش معلوم نیس چه آینده ای در انتظارمه. گفت با مامانم هم نمی رم شرایط اصلا اجازه نمی ده. ولی بعید می دونم.

در مورد این نامزدی بزرگ واقعا نمیدونم چی بگم ، ببین فیلی جدا تو سنی نداری ، ببین نظر پدر و مادرت چیه ، به نظر من که نامزدی بی سر و صداتر باشه بهتره ، تو این مدت هم خودت رو نامزد دار ندون  و اگه خواستگار خوبی پیش اومد بزن زیر نامزدی ، به چی متعهد بمونی 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
عزيزم من تاپيكاي قبلت رو خوندم  نمي فهمم با اين شرايط چرا اصرار به ازدواج با همين كيس داري&nbs ...

از بس بدبخت خاک بر سرم. این دومین شکستم محسوب می شه. قبلا هم باز به خاطر خانواده ها کسی که دوست داشتم رو از دست دادم. الانم این آدمو فکر می کردم سالمه تو زندگی با شخص خودش آرامش دارم. ولی باز از خانواده ش مشکل ساز شده. من شرایط ازدواج آن چنانی هم ندارم خودم. خواهان آن چنانی هم ندارم. 

در مورد این نامزدی بزرگ واقعا نمیدونم چی بگم ، ببین فیلی جدا تو سنی نداری ، ببین نظر پدر و مادرت چیه ...

آره خب منم حرفم همین بود که تعهدی تو کار نیس اگه بری. 

مادرش به من گفت تو اگه دوستش داری باید به پاش بمونی. منو مقایسه کرد با دختر خودش که پنج ساله با یه پسر خیلی داغون مونده. می گفت یاد بگیر مثه اون باشی! گفت من از کجا بدونم تو واقعا خودشو می خوای نه خارجو، رفتی اونور بهش خیانت نمی کنی!

دقیقا مادرش این کلمه خیانت رو به زبون اورد. ولی پسرش که حرف منو باور نمی کنه. 

از بس بدبخت خاک بر سرم. این دومین شکستم محسوب می شه. قبلا هم باز به خاطر خانواده ها کسی که دوست داشت ...

فيلي تو كه خيلي خوشگلي 

سني هم كه نداري 

شرايطت مگه چيه كه اينجوري ميگي درمورد خودت ؟

ليلي مو فرفري هستم 😌
در مورد این نامزدی بزرگ واقعا نمیدونم چی بگم ، ببین فیلی جدا تو سنی نداری ، ببین نظر پدر و مادرت چیه ...

گفت نامزدی بزرگ از این نظر که همه بدونن و اگه خواستن به هم بزنن آبروی خودشونم بره

ولی من بهش گفتم کی گفته به هم زدن یه ازدواج واسه پسر آبروریزی داره؟ همه چیش خراب می شه سر دختر بدبخت. این همه پسر حتی عقد می کنن طلاق می گیرن فرداش با یکی دیگه ان، دختره می شن مطلقه ی بدبخت مشکل دار که اسم روشون بوده