2789
عنوان

دلم خنک شد

901 بازدید | 45 پست

پسره رفته مشاور. مادرش البته حاضر نشده بره، مشاوره گفته خودم بهش زنگ می زدم

ظاهرا پسره رو کوبونده و گفته همه ی حرفای من درست بوده

گفته خیلی اشتباه کردین بهش گفتین باید منتظر بمونه خیلی هم روش گفتنتون اشتباه بوده و کلا خراب کردین همه چیو و حق داره کاملا که بهش بربخوره

من به پسره گفته بودم مادرت می خواد از من انتقام بگیره، می خواد تو بری بعد به هم بزنه همه چیو. هی مسخره م می کرد و بهش برمی خورد که نه مادر من اینطوری نیس. مشاور گفته کاملا حق داره از مادرت ترسیده اعتمادش شکسته دیگه بعیده شکل بگیره

گفته بودم که مادرت باید ز بزنه از مامان من و من معذرت  خواهی کنه می گفت عمرا من همچین چیزی از مادرم بخوام، مشاور خودش گفته که مادرت حتما باید زنگ بزنه و کدورت ها رو برطرف کنه

گفته نباید مادرتو می بردی باهاش حرف بزنه و تنش و ناراحتی به وجود بیاره به طور کلی نباید می بردیش و نباید هم تنهاشون می ذاشتی باید می نشستی حرفای دوتاشونو می شنیدی و صحبتاتو می کردی. که من چقدر از روز قبلش بهش گفته بودم حتما خودت باید حضور داشته باشی موقع حرف زدن، که نیومد. چند بار به مادرش گفتم بذارین بیاد حرف بزنه اونم، نذاشت

خلاصه دلم خنک شد. ولی چه فایده . اینا اشتباهاتشونو کردن. و آدمایی هم نیستن که قبول کنن اشتباهاشونو، و خیلی بعیده بخوان جبران کنن

فقط دلم خنک شد که پسره فهمید حق تو همه چی با من بوده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما به کسی که باهاش قصد ازدواج دارین مشاوره هم رفتین میگین پسره؟؟😅😅

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
خب خداروشكر 

نه بابا، هنوز همه چی رو هواس. مامانش مگه راضی میشه زنگ بزنه؟فقط باباش ز زده به بابام، که بابام نتونسته ج بده جایی کار داشته گفته فردا ز می زنه.

داره دقیقا همونجوری می شه که مادرش می خواسته

پسره کیه؟جریان چیه؟

کسی که قصد ازدواج باهاشو دارم 

راستش تو تاپیکای قبلیم جریانو نوشته بودم، انقد حالم بده و عصبیم این چند روز که واقعا نمی تونستم از اول توضیح بدم. ببخشید

چرامن فکرمیکردم شماازدواج کردی 😐تازه بچه هم داری😆

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

انشالله درست میشه فقط خواسته هات رو حتمامطرح  کن و عملیش کن چون بهترین زمان الانه با توجه به خانواده ای که اون داره. 

عضو گروه رز آبی. 💙💙💙.       وزن شروع ۶۹کیلو  .           شروع  ۱۲ دی . 💙💙💙.       وزن هدف ۵۹ کیلو .