2789
عنوان

دلم خنک شد

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 45 پست
آره خب منم حرفم همین بود که تعهدی تو کار نیس اگه بری.  مادرش به من گفت تو اگه دوستش داری باید ...

مادرش همچين غلطي كرده و تو نزدي تو دهنش ؟ همه چيز رو به هم نزدي؟!!!!

ليلي مو فرفري هستم 😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره خب منم حرفم همین بود که تعهدی تو کار نیس اگه بری.  مادرش به من گفت تو اگه دوستش داری باید ...

ول کن چرت و پرت های مامانشو ، به خودش هم نگو که به پاش نمیمونی ، بذار خودش ،بدون هیچ پس زمینه ای نسبت به تعهد تو ، تعهد خودش رو تو این مدت نشون بده ، تو فقط هر چی مادرش گفت بگو باشه اکی ، هر چی خودش هم گفت بگو باشه اکی ، ولی برنامه ی زندگی خودتو تو ذهنت داشته باش ، خواستگار بهتر اومد فبها ، این پسره خودش رو ثابت کرد و برگشت عقد کردین و رفتین هم عالی ، همه چیز رو بسپار به آینده ، فقط یک عقد نکن ، دو هیچ جا سر و صدا نکن که نامزد داری ، سه هیچی از برنامه ات بهشون نگو 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
آره چون فعلا همه چی رو هواست و منم عصبیم

عزیزم ایشالا هرچی خیره پیش بیاد و خوشبخت بشی💟💟💟

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
مادرش همچين غلطي كرده و تو نزدي تو دهنش ؟ همه چيز رو به هم نزدي؟!!!!

ای بابا خیلی حرفای بدتر هم زد. 

بیرون بودیم من گریه م گرفت حالم بد شد بلند شدم برم، بارون میومد پسره هم معلوم نبود کجاس. مجبور شدم برگردم. باز حرفاشم ادامه داد

چ ربطي داره؟! با آينده خودت بازي نكن دختر 

بالاخره حقیقتیه. کسیو که دوس داشتم به خاطر همین شرایط خانوادش اصلا راضی نشدن بیان خواستگاری. چند بار هم شده کیسای خوبی بودن، مامانم قبل اینکه بیان جواب رد داده، چون روش نمی شده بیان خونه زندگی و وضع ما رو ببینن

ای بابا خیلی حرفای بدتر هم زد.  بیرون بودیم من گریه م گرفت حالم بد شد بلند شدم برم، بارون میوم ...

به خودت احترام بذار 

برأي هميشه فراموشش كن 

خدا كمك ميكنه 

ازدواج خوبي برات پيش مياد 

بل زندگي خودت بازي نكن 

ليلي مو فرفري هستم 😌
ول کن چرت و پرت های مامانشو ، به خودش هم نگو که به پاش نمیمونی ، بذار خودش ،بدون هیچ پس زمینه ای نسب ...

آخه فامیلیم سانتا اگه من بخوام اینکارو کنم که وقتی نیست برم با یکی دیگه بدجوری گندش درمیاد بعد واقعا تو شخصیت خودمم نیست بالاخره تو این مدت رابطه احساسی باهاش پیدا کردم. کلا منو گیر انداختن گوشه رینگ.

بالاخره حقیقتیه. کسیو که دوس داشتم به خاطر همین شرایط خانوادش اصلا راضی نشدن بیان خواستگاری. چند بار ...

آدمي كه برا خونه زندگي بياد همون بهتر كه أصلا نياد 

ليلي مو فرفري هستم 😌
آدمي كه برا خونه زندگي بياد همون بهتر كه أصلا نياد 

الان همه ازدواجا همینه کسی یا ازدواج نمی کنه یا خانواده و وضع مالی رو هم با هم در نظر می گیره دیگه خیلی افسانه ایه یکی که دختری رو واسه خودش بخواد و خانوادشم بگن باشه پسر گلم هر چی تو بخوای برو بگیرش

الان همه ازدواجا همینه کسی یا ازدواج نمی کنه یا خانواده و وضع مالی رو هم با هم در نظر می گیره دیگه خ ...

افسانه اي نيست 

من شماره ات رو داشتم كاش تلگرامم رو پاك نكرده بودم كه إز ازدواج خودم برات ميگفتم ببيني خدا اگر بهش اعتماد كني بهترين ها رو برات پيش مياره

ليلي مو فرفري هستم 😌
افسانه اي نيست  من شماره ات رو داشتم كاش تلگرامم رو پاك نكرده بودم كه إز ازدواج خودم برات ميگف ...

من راستش انقد همه چی برام خوب بوده و یهو خراب شده که دیگه هیچ امیدواری ای ندارم. رابطه قبلیم آرمانی بود فکر می کردم باهاش ازدواج می کنم می شم خوشبخت ترین آدم دنیا. اونطور شد. اینم که اومد همه گفتن جواب سختیاییه که با اون کشیدی، همش جبران می شه ، که بازم داره خراب می شه.

من راستش انقد همه چی برام خوب بوده و یهو خراب شده که دیگه هیچ امیدواری ای ندارم. رابطه قبلیم آرمانی ...

فقط ميتونم بگم نكن عزيزم

نكن أين كارو با خودت و زندگيت 

أين ازدواج إز الان عاقبتش معلوم 

ليلي مو فرفري هستم 😌
فقط ميتونم بگم نكن عزيزم نكن أين كارو با خودت و زندگيت  أين ازدواج إز الان عاقبتش معلوم

به خدا خودمم اصلا دلشو ندارم دیگه

ولی خیلی آدم ضعیفیم

همینجوریشم کلی پشت سر خودم و خانوادم حرف زدن

من ادم قوی ای نیستم که بگم یه شکست بخورم می رم زندگیمو می سازم و ...

خدا رو شکر تک تک قسمت های زندگیم واسه داغونه 

تو همین چند روز فکر خودکشی و ترک تحصیل و خونه نشینی بودم