2777
2789
چراااا

خیلی روم فشار اورد محیطش

و اینکه من حقیقتا مذهبی نیستم ولی فکر میکردم میتونم کنار بیام ولی فضاش در کل جالب نیست

هیچکس با هیچکس دلش صاف نیست و محیط شبیه محل کاره نه دانشگاه و همه خیلی خشک و جدین همش باید مراقب باشی یه حرفی از دهنت نپره چه واقعیت چه مجازی و من واقعا حوصلشو ندارم دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه ی شماره ایی رو بدی ک خیلی کم باهاش تو فضای مجازی بودی ینی شماره اصلیت رو ندی شماره ایی رو بدی ک ...

اره میشه فقط شمارت باید به نام خودت باشه الان مخصوصا خیلی بیشتر گیرن رو فضای مجازی

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️ ️

خیلی روم فشار اورد محیطشو اینکه من حقیقتا مذهبی نیستم ولی فکر میکردم میتونم کنار بیام ولی فضاش در کل ...

این حرف و نزن

سختیش همین ۴ ساله ک توی اون محیط بسته ایی

درست میشه یکم تحمل کن

لطفا لطفا لطفا لایک نکنید ممنونم💙
تراز خود کنکور رشتتون؟تراز کنکور فرهنگیان؟و تراز معدل هر کدوم جداگانه چند بود چه رشته ای بودین و چی ...

تراز کل دیگه جمع مصاحبه و کنکور اصلیم و کنکور فرهنگیانم نزدیک ده هزار

رشتم زبان بود

با اون درصدام علامه یا بهشتی قبول بودم

بسیارررر پشیمونم اومدم فرهنگیان🥲

این حرف و نزنسختیش همین ۴ ساله ک توی اون محیط بسته اییدرست میشه یکم تحمل کن

بعدشم درست نمیشه

کلا زندگی معلمی همش همینه

همش مراقب باشی وای خدا نکنه یچیز بگم یه رفتاری کنم برام بد شه و منم حوصله این چیزارو ندارم

تراز کل دیگه جمع مصاحبه و کنکور اصلیم و کنکور فرهنگیانم نزدیک ده هزاررشتم زبان بودبا اون درصدام علام ...

ای وای 

زبان که عالی بود 

زبان بهشتی یا همون علامه می‌رفتی اره خیلی از فرهنگیان بهتر بود 

ولی همینم خوبه 

موفق باشی عزیزم 

ممنونم از راهنماییت 

و اینکه معاینه پزشکیش چطور بود؟

و برای همون مصاحبش نکته یا نصیحت خاصی نداری؟

تراز خود کنکور رشتتون؟تراز کنکور فرهنگیان؟و تراز معدل هر کدوم جداگانه چند بود چه رشته ای بودین و چی ...

من ورودی 1400 بودم و اونموقعه کنکور فرهنگیان جدا نبود کنکور ریاضی بودم ترازم 7600 بود فکر کنم معدل دیپلمم 16 بود و دعوت به مصاحبه شدم دبیری ریاضی اوردم یک سالم هست که دارم درس میدم ارشدم رو سال پیش گرفتم

من ورودی 1400 بودم و اونموقعه کنکور فرهنگیان جدا نبود کنکور ریاضی بودم ترازم 7600 بود فکر کنم معدل د ...

اهان‌ موفق باشین 

خب اره شرایط الان فرق داره 

میخواستم اونایی که ۴۰۳ قبول شدن رو بدونم 

بازم ممنونم

ای وای زبان که عالی بود زبان بهشتی یا همون علامه می‌رفتی اره خیلی از فرهنگیان بهتر بود ولی همینم خوب ...

معاینه پزشکی ما خیلی الکی بود نفری ۲ دیقه هم طول نکشید

مصاحبه هم همین چیزای توی گروه ها و کانال هارو بخونی کارتو در میاره

اره ب ایم خودمه

خوبه دیگه حواست به پروفایل هات باشه اگه خودت رو میزاری حتما حتما با حجاب بزار یا نه عکس شهیدی چیزی که به چشمشون بیاد