2777
2789
عنوان

مشاورم بهم میگه دلت پاک😐

174 بازدید | 23 پست

بهم گفت دل پاکی داری 😐🤦🏻‍♀️😐🤦🏻‍♀️اصلا نمیدونم چیکار کردم این حرفو زد😐🌼بگم ایشون خانم هست

بنظرتون یعنی شخصیتم چجوریه ؟؟؟ 😐🌹😐🌹اولین بار خب کسی بهم این حرفو میزنه؟؟؟ 

اگه به یه نفر پیام تبریک تولد دادین اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم ناراحت میشین فقط قصد شما تبریک باشه نه هدیه دادن 🥲🥲🥲

ببخشید توی تاپیک شما پرسیدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه به یه نفر پیام تبریک تولد دادین اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم ناراحت ...

😐همینارو گفت؟یا یه خاطره بدی از هدیه دادنت داره یا بدش میاد ازت یا خود درگیری داره

شاید یه حرفی زدی یا دعایی کردی مستجاب شده ایشون هم گفته دلت پاکه که اینقدر زود دعات قبول شده

نه بابا دعا چیه😐💙فقط تا یه کار اشتباه انجام میدم😐😂گریه میکنم😂😂😂😂شدید ها😂😂😂😂

نه بابا دعا چیه😐💙فقط تا یه کار اشتباه انجام میدم😐😂گریه میکنم😂😂😂😂شدید ها😂😂😂😂

اهااا😅😅

پس منظورش اینه که هنوز میتونی به خاطر کار های اشتباهات احساس گناه کنی و عذاب وجدان بگیرید ... هنوز بدی برات عادی نشده 

یه چیزی شبیه این 😅

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

اگه به یه نفر پیام تبریک تولد دادین اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم ناراحت ...

اگه با لحن عصبانیت یا مغرور بودن اینجور گفته بهش بگو وای عزیزم برات آیفون 16 خریده بودم حیف