2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام برم،این ازدواج لعنتی من طلسم شده اصلا،این همه خاستگار یعنی یه دونش نباید بشه؟؟؟پس این همه ملت چجوری ازدواج کردن؟هرکدومشون یه گره سه پیچ دارن 

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

عزیزم جفت دختر عمه های من بعد سی ازدواج کردن هر دو هزار الله اکبر زیبا ،شاغل و مستقل 

هر دو ازدواج عالی کردن یکی رفت خارج که همه تو کف موندن یکی هم با یک مرد عالی ازدواج کرد قسمتت باشه خدا جور می‌کنه ، یک دختر عمم 37

ازدواج همچین آش دهن سوزی نیس این یک

دوما ازدواج باید پیش بیاد نه اینکه کل زندگیت رو بخاطرش تعطیل کنی

سوما زندایی من تو ۳۴ سالگی با داییم ازدواج کرد و الان یه زندگی خوب داره جز اون یکی از فامیلامون هم سی و پنج سالگی ازدواج کرد الان ازدواج بالای سی سال زیاده نگران نباش

من کلا خواستگارزیاد داشتم ولی جورنمیشد و هیچکدوم به دلم نبود . به نظرم ازدواج هرچی تو قسمتت باشه همونه الکی تقلا نکن .ولی سعی کن بیشتر دیده بشی 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

منم اسم خواستگار میاد خودش خبری نیست نمی دونم چکار کنم. از تنهایی خسته شدم دلم یه تحول میخواد یه همراه‌. اسمشم که نیاد بلافاصله میرم دعا میکنم خدایا اگر خوبه و باعث آرامش و خوشبختیم میشه بیاد اگر نه نیاد. بعد کلا نمیان.