2777
2789
عنوان

کیا 30 سالگی یا بعدش ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 58 پست
ببین اون ک رفت خارج ،پسره قبلا ایران بود مادر پدرش هم محله ای عمم بودن، دومی هم ک هم شهری بودن تو گر ...

اخ عاشق اینم تو توری گروهی کوفتی ببینمش و اشنا شیم مث ادم،ولی وقتی محدودم چ کنم بشینم خونه بلکم یکی معرفی کنه،همکارام هم مجرداش همشون خاستگاری کردن هیچ کدوم نشد،اشنا فامیل همسایه هیچ کدوم نمیشه

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ عاشق اینم تو توری گروهی کوفتی ببینمش و اشنا شیم مث ادم،ولی وقتی محدودم چ کنم بشینم خونه بلکم یکی ...

حاضری با مردی که قبلا یبار ازدواج کرده و بچه داره ازدواج کنی؟ و اینکه گفتی خواستگارات به درد نخور بودن ینی چجوری؟

حاضری با مردی که قبلا یبار ازدواج کرده و بچه داره ازدواج کنی؟ و اینکه گفتی خواستگارات به درد نخور بو ...

خاستگار مطلقه داشتم و مشکلی ندارم بابتش حق زندگی دارن ولی بچه نه چالش بزرگیه،میدونی کلی خاستگار دارم از همه جا فانیل همسایه و...ولی میان میبینی خیلی خوبن ولی خب بددل،یا میخواد با خونوادش زندگی کنه،یا ظاهرش به دلم نیست،و...یهو مورد مهمی پیش میاد که باید ردکنم،مثلا همین اخریه تاپیک اخرم نوشتم که بددل و پرروو

اخ عاشق اینم تو توری گروهی کوفتی ببینمش و اشنا شیم مث ادم،ولی وقتی محدودم چ کنم بشینم خونه بلکم یکی ...

بشین فکر کن چرا نمیشه 

شاید همزمان هم پولدار هم زیبا هم خانواده دار میخوای شاید توقعت بالاس 

دختر عمه های من سخت پسند بودن کلی خواستگار داشتن و رد میکردن ، اما خداروشکر اگر صبر کردن آخر سر بختشون بلند بود و هزار ماشاالله ازدواج خوبی کردن تو هم صبر کن خدا ب وقتش برات میسازه والا تو فامیل همه پشت دختر عمه های قشنگم میگفتن ترشیدن و خرابن و کی اینا رو میگیره و.... ولی همه جای همشون سوخت با شوهرای خوبی ک کردن

بشین فکر کن چرا نمیشه شاید همزمان هم پولدار هم زیبا هم خانواده دار میخوای شاید توقعت بالاس دختر عمه ...

تو چه خوبی که اینجوری درموردشون حرف میزنی💚چی بگم والا چیزایی که سرش ردشون کردم مهم بوده مثلا این اخری بددل واقعا و ...

من کلا خواستگارزیاد داشتم ولی جورنمیشد و هیچکدوم به دلم نبود . به نظرم ازدواج هرچی تو قسمتت باشه همو ...

الان ازدواج کردی؟ من رفتم سمت ف.الگیر اینا همشون میگن طلسمی بدتر ترسیدم 

۳۲،همین الان باز اعصابم خورده سر ازدواجم،سر اینکه باز خاستگار اومد باز به دردنخور

الهی خوشبخت بشی تا حاا دعانویس اینا نرفتی؟

من اشتباه کردم هی رفتم همشون گفتن طلسمی و الان حالم بدتر شده