2777
2789

نزدیکه ۲ ساله  عقد کردیم و وارد  خوانوادشون شدم از ۱۷سالگی ولی هنوز نتونستم باهاشون ارتباط بگیرم و صمیمی شم خیلی دارم عذاب میکشم نامزدم همش میگه دوس دارم زنم بگه بخنده با خوانوادم با فامیلام ولی من نمیتونم  با خودم میگم کاش ازش جدا شم که هم اون راحت شه هم من اونا بد نیستن خیلی مهربونن دوسم دارن ولی من اجتماعی نیستم خیلی سختی میکشم همش ناراحت میشم از دست خودم که چرا اینقدر آرام و درونگرام   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاشون گشاده رو باش ولی صمیمی و ندار نباش بدبخت میشی حتی اگه بهترین آدمای دنیا باشن ولی عبوس و خشک هم نباش

الانم اگه میبینی مهربونن چون تاحالا باهاشون قاطی نشدی

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

عزیزم این مشکل بزرگی نیست که انقدر خودتون و عذاب میدین. علت اجتماعی نبودن شما و رنجی که می کشی، قطعا ریشه در کودکیت داره. کافیه علت یابی بشه و یواش یواش درمان بشه. یه مشاور برو، خیلی موثره

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

منم درونگرا و ساکت بودم کم کم یاد بگیر ازشون و ببین حرف مشترک چی دارن و در مورد چیا بیشتر حرف میزنن اونو سرچ کن و باهاشون حرف بزن به مرور بهتر میشی 

من از الان نشستم به عذای تعطیلات عید که همش باید باهاشون بریم بیرون و تفریح

انقد بمن میگفتن صمیمی نیست هی پیش شوهرشه قاطی ما نمیشه( منظورشون این بود خاله زنک نیست) یه کم رو دادم انقد حاشیه درست کردن پشیمون شدم حالا دوباره فاصله رو حفظ کردم راحت شدم ، البته بستگی به طرفم داره

برخی ها حیوان ۲ پا هستن ظاهرا انسانن

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
منم همین بودم همش میگفت ببین زنداییام چجورین،هنوز که هنوزه میگه تو اداب معاشرت بلد نبودی

بعضیا هستن یه چیزای بیخود هم میگن میخندن انگار همیشه مستن ، از خنده و شادی بی دلیل بدم میاد کنار آدمای خییلی برونگرا حالم بد میشه