2777
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 29 پست
خواهر عزیزم میدونم سخته میدونم برای ۱۰ سال رابطه وقت و انرژی و احساس گذاشتیولی تمنا میکنم خودتو بدبخ ...

فدات شم پسر کلا از مادرش متنفر شده مادرشو میشناسه مادرش کلا اهل جادو ایناهم هست من و اون عاشق هم هستیم تعبیر خوشبختی من با خانواده اون تعریف نمیشه با خودش 

ممکنه یکی بیاد خانوادش محشر باشن اما خودش دست بزن داشته باشه مریض باشه اونکه بدتره

فدات شم من اومدم اینجا که راهنماییم کنید نه قضاوت این ده سال خودم میترسیدم و اجازه اقدام نمیدادم از ...

عزیزم چه قضاوتی کردیم؟

شما نذاشتی خودش چی ؟ یعنی خودش نمیتونه بره بگه مادر من شما جایگاهت جداست و من میخوام تشکیل زندگی بدم و با دختری که دوسش دارم ازدواج کنم 

ده سال عمرتو گذاشتی اومدیم و اصلأ پسره منصرف شد و با حرف مامانش موافقت کرد اونوقت میخوای چیکار کنی؟

تکلیف خودتو معلوم کن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظر من اگر یک مشاور خبره(نه هر کسی که صرفا مدرک گرفته) تائید بکنه که شما دو نفر مناسب هم هستین، تنها راه ازدواج کردنتون اینه که آقا پسر تنهایی بیاد‌ جلو. بعدش هم برای حفظ ازدواجتون باید کلا رابطه‌تون با همچین انسان بیماری قطع بشه نه اینکه بیفتین توی تله این صحبت‌های کلیشه‌ای که مادره و…

عزیزم چه قضاوتی کردیم؟شما نذاشتی خودش چی ؟ یعنی خودش نمیتونه بره بگه مادر من شما جایگاهت جداست و من ...

عزیزم پسر بارها اقدام کرد بدون مادرش وگرنه خانواده من چجور موافقت کردن و شناختن پسرو 

ولی من بهش مبگم فرصت بده راه درست پیدا کنیم در ضمن ما دوساله هدفمون جدی شده تازه ۲۵ سالمونه قبلش بچه تر بودیم 

بنظر من اگر یک مشاور خبره(نه هر کسی که صرفا مدرک گرفته) تائید بکنه که شما دو نفر مناسب هم هستین، تنه ...

تا الان  ده تا دکتر رفتیم همه تایید کردن که تنها اقدام کنید 

ولی من میگم نکنه اگر باش صحبت کنیم 

و راه بیایم باهاش صبوری کنیم تغیر میکنه 

نکته دیگه‌ش هم اینه که شما از سن خیلی کم با ایشون در ارتباطی و احتمالا تنها ارتباط عاطفی هست که با جنس مخالفت تجربه کردی، این یه مقدار ریسک انتخاب احساسی و هیجان‌زده رو در شما میبره بالا.

باز هم میگم از یک مشاور حاذق کمک بگیر که اول خودت رو به لحاظ فردی بسنجه و بعد ارتباطت رو.

تا الان ده تا دکتر رفتیم همه تایید کردن که تنها اقدام کنید ولی من میگم نکنه اگر باش صحبت کنیم و راه ...

این صحبت شما مثل این هست که بشینی با یک نفر که اهل ژاپنه ساعت‌ها فارسی صحبت کنی به امید اینکه متوجه منظورت بشه، در حالیکه اون حتی یک کلمه از حرفایی که میگی توی دیکشنریش نیست.

صحبت کردن با این خانم هم بی‌فایده‌س، نه بخاطر اینکه آدم بد و خبیثی هست، بلکه بخاطر اینکه شیمی مغزش اینقدر بهم ریخته‌س که متوجه یک کلمه از حرفای شما نمیشه.

فدات شم پسر کلا از مادرش متنفر شده مادرشو میشناسه مادرش کلا اهل جادو ایناهم هست من و اون عاشق هم هست ...

خواهر عزیز من بخدا منم همین فکرو میکردم ولی گول خوردم و بیچاره شدم، تا تجربه نکنی نمیبینی

رفتار ناخودآگاه همه‌ی انسان‌در بزرگسالی خواه نا خواه در آیینه‌‌ای از رفتار پدر و مادرشون تو بچگیشون هست

از بدو تولد تا ۱۸ سالگی یه بچه هر چه که میبینه و میشنوه جزئی از شخصیتش میشه

درسته در ضمیر خودآگاهش متوجه اشتباهات مادرش هست و نسبت بهش احساس نفرت داره که این خیلی خوبه که آگاهه

اما وقتی میری زیر یه سقف همه چیز به ضمیر خودآگاه برنمیگرده، در ۷۰ درصد مواقع با ناخودآگاهش باهات برخورد میکنه

خونواده‌ی سالم از نظر روانی اصل اول ازدواجه

عزیزم پسر بارها اقدام کرد بدون مادرش وگرنه خانواده من چجور موافقت کردن و شناختن پسرو ولی من بهش مبگم ...

چه راهی؟

مادرش باید درمان شه وقتی نمیشه که هیچی

یا بیاد جلو یا تموم کنید بره

ده سال واسه دوستی کم نیست موقعیت های دیگتم از دست میدی حداقل تکلیفتو با این مشخص کن