2777
2789
عنوان

ازدواج

306 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها به کمک شما نیاز دارم 

من و یه پسری ده سال عاشق هم هستیم 

هیچ مشکلی باهم نداریم

اما مادرش مشکل زندگیمونه تا الان بخاطر مادرش نتونستیم اقدام کنیم به ازدواج 

مادرش به شدت وسواس 

نمیپذیره که بزرگ شده پسرش فکر میکنه پسر بچس 

با موضوع ازدواج کلا مخالفه با شخص خودم مشکلی نداره کلا نمیخواد بچه هاش ازدواج کنن

پسر بزرگش بدون خونوادش رف ازدواج کرد ابروی دختررو پیش فامبلاش برد فحاشی کرد و تهدید به ازار میده

حالا ما موندیم چیکار کنیم مثل داداشش تنها بیاد و ازدواج کنیم

یا باهاش صحبت کنیم در ضمن یبار صحبت کرد بهش گفت نه تو زن میخوایی چیکار ۶۰ ساله شدی زن بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده ساااال؟

پسری که تو این مدت نتونه بگیرتت از این به بعد هم نمیگیره تو آب نمکی خواهر 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
ده ساااال؟پسری که تو این مدت نتونه بگیرتت از این به بعد هم نمیگیره تو آب نمکی خواهر

امضات❤️

ولی پستت زیاد جالب نبود

زن گرفتنی نیست چون وسیله نیست،...

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خواهر عزیزم میدونم سخته میدونم برای ۱۰ سال رابطه وقت و انرژی و احساس گذاشتی

ولی تمنا میکنم خودتو بدبخت نکن

ازدواج یعنی وصلت با یک خونواده‌ی دیگه

ازدواج فقط یک شریک زندگی پیدا کردن نیست

مطمئن باش حتی اگر طرف مقابلت به مادرش پشت کنه و تنها بیاد جلو و تو رو بگیره هم رفتارهایی از مادرش در ناخودآگاهش داره که زندگیتو سیاه میکنه

من اینجوری بدبخت شدم، تو نشو خواهش میکنم

میدونم که خیلییییی سخته، از یه مشاور برای بهتر کنار اومدن با سوگ جدایی کمک بگیر و خودتو نجات بده

مطمئن باش فرصت‌های بهتر و خوبتر در آینده‌ی پیش‌روته، یه روزی مردی میاد که تو رو خوشبخت میکنه

ده ساااال؟پسری که تو این مدت نتونه بگیرتت از این به بعد هم نمیگیره تو آب نمکی خواهر

فدات شم من اومدم اینجا که راهنماییم کنید نه قضاوت این ده سال خودم میترسیدم و اجازه اقدام نمیدادم از اینکه بهم اسیب برسونه میترسم یا به پسرش اسیب برسونه

امضات❤️ولی پستت زیاد جالب نبودزن گرفتنی نیست چون وسیله نیست،...

ممنون 

خب منظورمو خودمونی گفتم دیگه 

رسمیش اینه که پسری که تو این ده سال نتونسته با اسب سفید بیاد و زانو بزنه و انگشتر بکنه تو دستت بگه خانم خونم میشی از این به بعدم نمیاد 😂🤝

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
حتی دکتر نمیره خودمون رفتیم گف اسکیزوتایپال و پارانویید داره

این آدمو گرفتن بچه هم داره🤣بعد من مجردم😐 ولی جدی وقتی میگی پارانویید داره این چیزا تو ارثشون هستا یکم عاقلانه تر تصمیم بگیر ینی تو ژنشون هس بعد می‌رسه به بچها

ممنون خب منظورمو خودمونی گفتم دیگه رسمیش اینه که پسری که تو این ده سال نتونسته با اسب سفید بیاد و زا ...

خواهش میکنم عزیزم❤️🎗️

بهتر شد

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7