2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3782 بازدید | 201 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب نمیده وگرنه از روز اول زنگ زدم جواب نداد، فقط روزی که رفتم شرکت بعدش یبار جواب داد گفت راحت شدی ...

بیا برو زنگ بزن دخترا بگو شمارت پیدا کردم ابروت میبرم نمیزارم به منو بچه شکمم ظلم کنی)الکی مثلا حامله ای(خبر به گوش شوهرتم میرسه

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀

میگم حالت خوب نیستااون خیانت کرده ابرو تو بره؟!

تو ماها طلاق خیلی عیبه، نمیگم خانواده ام کلا پشت منن ولی من دهن مردم رو نمیتونم ببندم، بعدش ما وقتی ازدواج میکردیم همه گفتن نه من با زور ازدواج کردم افتخار میکردم به انتخابم، خاک تو سرم

جواب نمیده وگرنه از روز اول زنگ زدم جواب نداد، فقط روزی که رفتم شرکت بعدش یبار جواب داد گفت راحت شدی ...

تو چی گفتی

بگو اولاشه تازه

بیا برو زنگ بزن دخترا بگو شمارت پیدا کردم ابروت میبرم نمیزارم به منو بچه شکمم ظلم کنی)الکی مثلا حامل ...

ماه پیش ای وی اف کردم نشده، شوهرم میدونه دروغ میگم، دختره هم خیلی پروتر از این حرفاس

دقیقا، میگن زندگیشو میکرد همه مردا خیانت میکنن دیگه

والا بنظرم ذهنت اینو میگه وگرنه وقنی خانوادت انقدر پشتتن!

بعضی وقتا واقعا زنا کرم میریزن ومریضن ودنبال مردای متاهل هستن چند وقت پیش سرکارشوهرم یه خانوم که متاهل بود وبچه داشت همش ازشوهرم تعریف می‌کرد ومیگفت عکس زنتون نشون بده ببینم شوهرم میومد همه روبرام تعریف می‌کرد ولی من باخونسردی وآرامش برخورد میکردم بعد وچند وقت گف زنه استعفا داده یکی دیگه جاش اومده اینم متاهل و دوتا بچه شوهرم میگه هر روز بهم میگه آقای فلانی خوشتیپی یا جذابی وهزارجور حرف دیگه ....بازم شوهرم میاد بهم میگه خدایی من ناراحت میشم که چرا زنا باید دنبال مرد باشه اونم متاهل...ولی میدونم شوهرم آدم درستی هست...چون شوهرم هزاربار گفته متاسفم برای شوهرای این جور زنا....