2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3782 بازدید | 201 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو واقعا خودت رو مثل کبک کردی زیر برف اا درختر جون اینا معلومه رابطه جنسی هم دارن که ازش نی نی میخواد😒

اونوقت تو میخوای التماسش کنب واقعا متاسفم برای ما زنا که اینقدر خودمون رو خار و ذلیل میکنیم اینقدر خودمون رو کم ارزش می‌بینیم 

دقیقا، میگن زندگیشو میکرد همه مردا خیانت میکنن دیگه

چه طرز فکر جالبی

بزخشیدا ولی معلومه زنها بین شما خودکم بینی دارن

وگرنه همچین فکری چطور باید عادی باشه که همه خیانت میکنن ولی باید ادامه بدن

و همین احساس خود کم بینی از قدیم با شما هم بوده که الان احساس میکنی بدون اون نمیتونی زندگی کنی

تو میتونی شروع کنده یه تغییر درست برای این طرز فکر اشتباه باشی

واقعا افرین به همسرتون به شخصیتش

اره هیچی روازمن پنهون نمیکنه. ..دقیقا مث دوتا دوست....کاش شماهم اول ریشه یابی می‌کرد ی ببینی کجا رواستباه رفتی که بفکر خیانت افتاده اونو جبران میکردی اگه درست نمیشد بعد میرفتی آبروریزی میکردی...ولی درکل وقتی خیلی واکنش شدید نشون بدی باورش میشه که چقد خاص بوده کاش یکم خونسرد برخورد میکردی

بله، میگه افتادم به پات گفتم ببخش ابرومو نبر، گوش ندادی پس منم ابروی تو رو میبرم

شمام میگفتی تو اگه آبرو غیرت داشتی با زن متاهل رو هم نمیریختی.آبرو شما چرا طلا که پاکه چه منتش به خاکه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
😭😭

من اگه فامیل نزدیکم بودی میگفتم خاک نو سرت از خونه پرتت کرده بیرون

پدر مادرم داری باز منت کشی مردی رو میکنی که وفتی تو تو خونه داشتی براش خونه داری میکردی منتظرش بودی اون با یکی دیگه داشت لاس میزد وافعا که

چه طرز فکر جالبیبزخشیدا ولی معلومه زنها بین شما خودکم بینی دارنوگرنه همچین فکری چطور باید عادی باشه ...

واقعا حرفت درسته

این حرف اینقدر دردناکه مثل اینه 

شوهرت بگه دختز میارم خونه چه اشکالی داره همه میارن 

تورخدا اینقدر عادی نکنید این روابط رو