2777
2789
عنوان

خیانت

3782 بازدید | 201 پست

من دوشنبه شب فهمیدم همسرم بهم خیانت میکنه، با همکارش باهم هستن، گوشی جدا پیدا کردم که نوشته بود ازت نی نی میخوام، من دیونه شدم رسما مردم ، فرداش از ترسش نرفت سرکار، گفت اشتباه فهمیدی همکار نیست میاد کاغذ اینا میده میره، قسم خورد که تا اخر بهمن بره سرکار بعد دربیاد، قسم خورد اون اونجا نیست، بهش کفتم نرو سرکار گفت مجبورم باید کار رو تحویل بدم، فرداش زنگ زدم اداره اسم خانم رو گفتم وصل کردن فهمیدم باز بهم دروغ گفته،قاطی کردم رفتم دمه شرکت همسرمو زدم ابروشونو بردم، همسرم خیلی التماس کرد که نرم ولی من واقعا دیونه شده بودم، الان پشیمونم چون نمیخوام زندگیم خراب شه، ولی همسرم میگه چون ابرومو بردی دیگه تموم باید طلاق بگیریم، از خونه بیرونم کرد الان من دارم میمیرم من واقعا دوسش دارم نمیخوام جدا شم، من از اسم طلاق واقعا میترسم نمیخوام ابرومو بره بگن طلاق گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اون مرد روش تو روت وا شده برگردی سر این زندگی هم هر بار بدون ترس خیانت میکنه

یا نباید ابرو ریزی میکردی و ترسش از بین میبردی یا قید همه چیزو میگرفتی

الانم خودتو کوچیک نکن اون اشتباهی کرده با عواقبش هم روبه رو شده شما ک گناه نداری

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

متاسفانه اره چون بلد نیستم بدون اون زندگی کنم

خب دیگه ابزو بردنت چی بود؟الان همه میدونن بهت خیانت کرده انگ‌بی غیرتی بهت میزنن باید بین خودتون حلش میکردی

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

عزیزم اون مرد روش تو روت وا شده برگردی سر این زندگی هم هر بار بدون ترس خیانت میکنهیا نباید ابرو ریزی ...

اخه چطور جدا شم، من زندگی بدون اون رو بلد نیستم کل زندگیم وابسته به اون بود