2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3782 بازدید | 201 پست
حال الانت طبیعیه عزیز من.خیانت دیدی ...باید دوره ی سوگواری رو بگذرونی ...تا بچه نداری میتونی از این ...

مغزم الان اصلا کار نمیکنه دوروز پیش پام میشکت نمیرفتم محل کارش الان اینطور نبودم 😭😭😭

تاپیک هاتم دیدم شاید خدا نخواسته از این آدم بچه دار بشی تا این روشو ببینی ..فقط خدا دوستت داره شک نک ...

تو هر بحثی تهدید میکرد میگفت بچه نمیخوام، ولی به یکی دیگه قول بچه داده بود😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم عدم تمکین بگیره، ولی منو از خونه انداخت بیرون کلید خونه رو هم ازم گرفت، کل جهیزیه ام اونجاست، ...

عزیزم عدم تمکین بزنه

مگه چیه؟؟؟؟؟

شما به روند دادگاه آشنایی ندارید

اون خودش یکبار پا بزاره

حساب میاد دستش ک بازنده اونه و نه شما

همسایه ها کسی اونجا نیست به عنوان شاهد . ؟ ببخشید فقط همین قد بلد بودم اونم به خاطر این که یه بنده ...

چه دختر باحالی هستی از همه چیز میترسی.

من دقیقا ۳۷ سالم بود طلاق گرفتم بدون بچه.

الان ۴۲ سالمه ی بچه ۳ ساله دارم.

دقیقا سالی ک طلاق گرفتم ازدواج کردم.

چقدر هم همسر خوبی نصیبم شد

چه دختر باحالی هستی از همه چیز میترسی.

من دقیقا ۳۷ سالم بود طلاق گرفتم بدون بچه.

الان ۴۲ سالمه ی بچه ۳ ساله دارم.

دقیقا سالی ک طلاق گرفتم ازدواج کردم.

چقدر هم همسر خوبی نصیبم شد

اگه واقعا دیگه نمیخاد زندگی کنه شوهرت و میگه طلاق مهرتو‌بذا اجرا وسایلتم دادگاه بهت مامور میده برو ب ...

برای وسیله ها سیاهه ندارم، متاسفانه و بفهمه مهریه میخوام اونارو نمیده دیگه بهم

عزیزم عدم تمکین بزنهمگه چیه؟؟؟؟؟شما به روند دادگاه آشنایی نداریداون خودش یکبار پا بزارهحساب میاد دست ...

ا‌ون که میگه بهم برو تو اقدام کن، منم میخوام یه ماه صبر کنم ببینم برنامه اش چیه، بعد دیدم نمیاد برای اشتی اقدام میکنم برا مهریه، البته فردا میرم با وکیل حرف بزنم ببینم چی میگه

نه میگن خودت میدونی زندگیه خودته، و حتی گفتم اگه واقعا دیگه راهی نباشه جدا شم میرم خارج از کشور قبول ...

اما خواهرانه بهت ی چی میگم نهایتشم ک برگردی ب زندگیت اون زندگی دیگه زندگی نمیشه چون خودم ضربه خورده همین ماجرام ک جدا شدم