2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3782 بازدید | 201 پست
گریه نکن اتفاقا خوشحال باش آخره دنیا شوهرت نیس بچه نداری

خیلی سخته، کل زندگیمو دادم بهش، همه کار براش کردم واقعا ادم بدی نبودم، مریض شد بخداا از جونم بیشتر براش گذاشتم،بچه دار نمیشد صد دفعه گفتم فدای یه تارموت با اینکه واقعا بچه میخواستم، بهترین خونه بهترین زندگی براش درست کردم، اخرش جواب من این نبود میترسم جدا شم اون خوشبخت شه من بدبخت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بدبخت نمیشی اما محبت هم دیگه از اون گدایی نکن

نه دیگه این چند روز که اومدم نه زنگ زدم نه پیام، اونم نزده، ولی دارم جون میدم براش، فقط دعا میکنم برگرده یبار هم امتحان کنیم این زندگی رو نمیخوام نابود شه زندگیم

بخدا دارن میمیرم هیچ کس نمیدونه چی میکشم، ۵ روزه نخوابیدم تو این ۵ روز ۴ کیلو لاغر شدم هیچی از گلوم پایین نمیره بخداا

خیانت کرده بهت ازخونه انداختت بیرون بعد میترسی ازچی دیگ میترسی

دندون لقو بکن بنداز دور

ایشالا خوشبخت میشی البته اگه طلاق بگیری

بچه هم نداری کارت راحته 

احساسرو بنداز دور چندماه اولش سخته بعدش راحت میشی

😭😭😭 آخه جونم وصله بهش

اولش اینه فکرمیکنی 

دوسه ماه گریه میکنی عین یه معتادی که میخای ترک کنی بعدش دیگ این حسو نداری کمکم فراموش میکنی

این مرد بهت حسی نداره پس فردا خدای ناکرده همون زنرو میاره خونه اینو میتونی تحمل کنی؟

اکه آره برو خودتو بدبخت کن واقعیتو ببین

فکر خودت نیستی فکر زگیل تناسلی باش

خانومی که با مرد زن داره با بقیه هم هست

خوب کردی پشیمون نشو

نه تنها پشیمون نیست بلکه تهدیدتم میکنه

بازم برو ابرو دختره رو ببر

کمک خواستی ماهم میایم

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀