2777
2789

کردم تا سفارش تو یه روز

یه سفارش 41 تا کالا بود

یه سفارشمم 25 تا کالا

اون یکیم 10 تا 

الان اونی ک ده تا کالا هس فقط پردازش شده و دو تا قلم وسایلمم حذف کردن 

و بقیه سفارشا سرجاشونن همینجوری تو مرحله اوله دیگ نمیدونم اونام قراره حذف شن یا نه!!!! 

بنظرتون حذف کنم مجدد و کم کم سفارش بدم؟ 

یا نه همینجوری بمونه؟ 

آخه جدا جدا بخام بگیرم هر سری 79 هزار پول سفارشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه دارم جمع میکنن یکم‌ طول می‌کشه 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

لوازم ارایشی و لباس زیر و لباس خونه برای بچه هام لباس خونه و عیدیخلاصه خرید عیدمو کردم

افریننننن بعد من یه کیف خریدم شد ۴ تومن😂😂

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

از دیجیکالا لباس خریدن کار اشتباهیه

اتفاقا درست ترینه...چون تنها جایی هست که راحت مرجوع می‌کنی من از شلوار تا لباس مجلسی برا بچه هام تا کاپشن همه چیز خریدم هر کدوم جنس خوب نبوده دوست نداشتم سایز نبوده میان در خونه میبرن سریع هم پولشو میزنن

امید آخرین چیزیست که میمیرد