2777
2789
عنوان

8 میلیون خورده ای از دیجی کالا خرید کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1838 بازدید | 52 پست
لباس اینترنتی خیلی سخته. من که تجربه خوبی ندارم. یا بزرگه یا کوچیکه یا رنگش بهم نمیاد.

من حداقل پنج ساله حضوری لباس و البته کفش کیف و ...نخریدم ....هیچ کدوم هم بد نبوده هم باید جنس شناس باشی هم جدول سایز بندی دارن راحت سایز خودتو پیدا کنید

امید آخرین چیزیست که میمیرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا درست ترینه...چون تنها جایی هست که راحت مرجوع می‌کنی من از شلوار تا لباس مجلسی برا بچه هام تا ...

دقیقا خیلی راحت میشه مرجوع کرد اگر مشکلی داشته باشه یا اصلا از خرید منصرف بشی

خدایا دوست دارم، به من لیاقت بندگی بده نزار گمراه بشم
لباس اینترنتی خیلی سخته. من که تجربه خوبی ندارم. یا بزرگه یا کوچیکه یا رنگش بهم نمیاد.

حب راحت میتونی مرجوعش کنی 

من چند ساله میخرم ازش حتی لباس و کفش

مشکلی نداشته بجز یکی دوتا ک اونم کوچیک بود 

اتفاقا درست ترینه...چون تنها جایی هست که راحت مرجوع می‌کنی من از شلوار تا لباس مجلسی برا بچه هام تا ...

من تا حالا ۷۰ تا مرسوله داشتم . از صندلی و شن بازی گرفته تا کف پوش ماشین و لوازم بهداشتی و ارایشی و دارو 

آخه چون من هر فصل میخرم دیگ لباس گرون نمیگیرم مناسب میگیرم برای همینم آرزون درمیاد برام

منم همینم ولی ترجیحم اینه کیفیت فوق العاده باشه 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘