2777
2789
عنوان

8 میلیون خورده ای از دیجی کالا خرید کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 52 پست
از دیجیکالا میخری؟

اره ما ده ساله مشتری ثابت دیجی کالا هستیم هرچیزی فکر کنی خریدم ...البته من و همسرم خدای خرید آنلاین هستیم از تمام سایت ها و پیج ها 😂 شما هر چی به ذهنت میرسه بگو الان مطمینم خریدم اینترنتی حالا 😊

امید آخرین چیزیست که میمیرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا حالا ۷۰ تا مرسوله داشتم . از صندلی و شن بازی گرفته تا کف پوش ماشین و لوازم بهداشتی و ارایشی و ...

ما از ده سال پیش خرید داریم ازشون من امروز ۲۸۰  امین مرسوله مون رسید😂

لباس از دیجی کالا؟؟؟چرا فک میکنم فقط تبلیغه

خوب اشتباه میکنید ...دیجی کالا بزرگترین سایت خرید فروش اینترنتی ایرانه چرا به تبلیغ اونم به این شکل خنده دار فکر میکنید نیاز داره؟سی و دو درصد سهامش مال یه هلندیه اونوقت به این شیوه قرون وسطایی تبلیغ کنه😂

لباس از دیجی کالا؟؟؟چرا فک میکنم فقط تبلیغه

چون شما تا حالا لباس سفارش ندادی دلیل نمیشه بقیه دروغ بگن

ببین اینجا چند تا کاربر گفتن لباس ازش گرفتن و چندین ساله مشتریشن

خوب اشتباه میکنید ...دیجی کالا بزرگترین سایت خرید فروش اینترنتی ایرانه چرا به تبلیغ اونم به این شکل ...

والا بخدا

خودمم خندم گرفت انگار از یه آنلاین شاپ ساده تعریف کردم

از دیجی لباس و کفشم خریدی؟ من 3 ساله مشتریشم

بله کفش برای خودم دخترم همسرم مامانم ...اتفاقا بسته دارم برای شنبه توش کفشه برای مامانم ... من وقتی میگم همه چی خریدم شنا تا تهش برو ... من از  کود و  خاک برگ تا تلویزیون تا ماشین ظرفشویی تا هر چی به ذهنت میرسه من خریدم...میگم ده ساله خرید میکنن