2821
2789

الان دیگه قومیت تقریبا وجود نداره بخاطر رشد ارتباطات 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

واقعا ربطی نداره قومیت هر جای دنیا آدم خسیس و دست دلباز وجود داره

[ موفقیت در رها نکردن است...🧸]هنرجوی طراحی لباس هستم🎨عاشق موسیقی،کتاب،ورزش،کوهنوردی،دریا،اسب سواری و پروانه ها🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2 تاپیک قبلمو بخون دیگه کفری شدم از دستتون...

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بعد اسی شما براساس حرف ادما همسر انتخاب کردی... میگی این همه گفتن!!! اولا خساست و دست دل بازی به قومیت مربوط نمیشه و به شخصیت اون ادم ربط داره و در ضمن باید چشماتو خوب باز میکردی توی مراسمات میدیدی چطوره دیگه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

دوتا از دوستای من با لر ازدواج کردن بد بخت شدن ،یکیشون خودش لر بود همیشه می گفت بابام وعموهام خوب نیستن زن لر نمی شم عاشق اقوام دورشون شد از زندگیش راضی نبود ،هم خسیس بود ، هم اجازه نمی داد خونه کسی بره اخرم نمی دونم طلاق گرفت یا نه حتی از شوهرش می ترسید زنگ به من بزنه و بقیه دوستاش 😵‍💫