2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دوتا از دوستای من با لر ازدواج کردن بد بخت شدن ،یکیشون خودش لر بود همیشه می گفت بابام وعموهام خوب نی ...

خب چه ربطییی داره به قومیت وقتی آدم اشتباه تو زندگیش بوده

ما عروس کرد آوردیم نه از خودش راضیم نه خونوادش انقد بی فرهنگ و بی شعور و ندید پدیدن

دختر به ترک دادیم دست بزن داشت نمیزاشت درو رو دختره قفل می‌کرد 

اما میبینم اقوام ترک و کرد اکثرا چقدررر خوبن بیام بگم نه چون من همچین چیزی دیدم خوب نیستن؟؟بابا جمع کنید این بساط قومیت ها رو هر آدمی یه خصلتی برا خودش داره به بقیه چه مربوطه که یه قوم رو ربط می‌دید بهش

اسی ی حرفی زد ک دعوا بشه همین

بابا چی گفتم مگه 

شنیده بودم از اطراف ک نمی‌دونم دست دلبازن فلانن بیسارن 

اصلا هم نیستن کله خاندانشون اینجورن حالا شاید بقیه لرا خوبن

بابا چی گفتم مگه شنیده بودم از اطراف ک نمی‌دونم دست دلبازن فلانن بیسارن اصلا هم نیستن کله خاندانشون ...

تو باید تحقیق میکردی و بعدم چند ماه برا آشنایی میذاشتی اونموقع میفهمیدی خسیسن یا نه

تو باید تحقیق میکردی و بعدم چند ماه برا آشنایی میذاشتی اونموقع میفهمیدی خسیسن یا نه

من چن ماهه نامردم اوایل اصلاا اینجور نبودن ب همه شام ناهار مهمونی منو پنج بار برد شمال اینور اونور میرفتیم خرید مانتو دوتا دوتا منم ساده گفتم اینجوره دیگه الان هر دفعه میریم بیرون بدتر بدتر میشه...

خدا مشکلتو حل کنه ولی مشخصه یا از اون ادمهایی ک به حرف دیگران ازدواج میکنی یا هم کلا دوست داری جنگ بین قومیت ها بندازی ...

هرچند ادم عاقل میدونه خصلت های رفتاری قومیت و کشور و ...نمیشناسه ، بیشتر برمیگرده به ذات و تربیت 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خدا مشکلتو حل کنه ولی مشخصه یا از اون ادمهایی ک به حرف دیگران ازدواج میکنی یا هم کلا دوست داری جنگ ب ...

ببین کله خانوادشون اینجورین عمه دایی خاله همشون بعد منم هی میگفتم اینم می‌گفت نه من شبیه اونا نیستم بعد ادا درمیاورد میرفتیم بیرون از قصد ولخرجی میکرد هی میگفتم بسه نخر هی می‌خرید میگفت دیدی خسیس نیستم 

الان سه چهار ماهه رفته رفته داره خودش میشه میریم بیرون از گشنگی میمیرم یدونه شکلات نمیخره منم از خونه مون پول برمیدارم پس اندازم ک یکی دو تومنه رفتیم بیرون از گشنگی از حال رفتم یچی خودم بخرم چون نمیخره 

خیلی رتک عوض کرد از این دارم میسوزم گولم زدن

ببین کله خانوادشون اینجورین عمه دایی خاله همشون بعد منم هی میگفتم اینم می‌گفت نه من شبیه اونا نیستم ...

خب دیگه پس مشخصه شما بی سیاستی کردی که وبهش فهموندی که من متوجه شدم خانواده و اطرافیانت خسیسن ...نباید میگفتی ، باید یواشکی زیر نظرش میگرفتی و میذاشتی خودش باشه ...

هرچند دیگه الان هم عادت کن که خواسته هاتو مستقیم و رک بگی ...بگو من ازولخرجی خوشم نمیاد ولی از خسیس بازی بیزارم ...دیگه هربار میری بیرون در حد ی شام ۵۰۰تومنی حداقل باید برات خرج کنه ، هفته یکی دوبار شام و باقیش هم درحد یه ابمیوه و کیک ...

اگه میدونی انتخابت اشتباهه از همین الان ی فکری بکن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....