2777
2789
عنوان

دزد جوراب

| مشاهده متن کامل بحث + 4250 بازدید | 90 پست

جورابات خیلی خاصن

جورابای شاخی داری

جوارابات دوست ندارن

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای پس درکم.میکنی من کلا رو وسایلم حساسم خوب اگه بگه جورابامو دوست داره یه جفت نو بهش میدم اندفعه رن ...

😄😄😄😄😄😄😄

خیلی باحاله این خواهر شوهرت ب خدا فقط عاشق جوراباته

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
وا! وقتی از دسشویی میای مگه نمیپوشیش؟؟

دیگه نیست وقتی میام بیرون نیست

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
دیگه نیست وقتی میام بیرون نیست

میگم تا حالا نگفتی من الان جورابمو دراوردم شما ندیدین؟بگو همین الان کندم گذاشتم اینجا ک برم دست شویی تا حالا شده بپرسی ازش؟

افتخار کن ببین چقدر عزیزی ک جوراباتم طالب داره خخخخخخ 

والا از دوست داشتن تیست بخدا😂😂😂 من یه مدت حساسیت دادم به شورت فانتزی شورت نخی گلگلی میپوشیدم الان یکساله همشون نخی گلگلی میپوشن میگن حساسیت داریم خداروشکر من بهد دوماه خوب شدم اونا هنوز حساسیت دارن

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
والا از دوست داشتن تیست بخدا😂😂😂 من یه مدت حساسیت دادم به شورت فانتزی شورت نخی گلگلی میپوشیدم الان ...

من حس میکنم اونا تورو خیلی قبول دارن از لباسات همه چیت خوششون میاد و واسشون نمای خاصی داره ومیخان هرچی،ک تو میپوشی یا انجام مبدی اونام همین کاروکنن بیخیال عزیزم

مگ ناف پرز داره؟

نه پرز لباس جمع ميشه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
میگم تا حالا نگفتی من الان جورابمو دراوردم شما ندیدین؟بگو همین الان کندم گذاشتم اینجا ک برم دست شویی ...

چرا پرسیدم میگن ندیدیم هرچیگم همینجا بود یه بارم گذاشتم رو کیفم نبود والا میترسم بزارم تو کیفم به چیزای تو کیفم علاقه پیدا کنه خودم هنگم اخه 

تازه یه بار انقدر گیر دادم جورابم کو اون بکی گفت ما گم نکردیم دفعه بعد یه جفت نو بهم داد ولی هنوز که هنوزه جورابام گم میشه

وای خدا خیرت بده استارتر. انقد خندیدم دلم درد گرفت. کلا حالمو خوب کردی. مخصوصا جریان طوسیا

زندگی قصه تلخیست که از آغازش     بس که آزرده شدم چشم به پایان دارم
من حس میکنم اونا تورو خیلی قبول دارن از لباسات همه چیت خوششون میاد و واسشون نمای خاصی داره ومیخان هر ...

اگه خوشش میاد یه بار دیگه شورشو دراورده اندفعه دیگه میگم عزیزم بیا پ ل بده برات یه جین بخرم داشته باشی مال منوبرنداری

اخرم محبور میشم اسممو بدوزم والا