2777
2789
عنوان

دزد جوراب

| مشاهده متن کامل بحث + 4250 بازدید | 90 پست

خب حالا جوراب که خیلی ارزشی نداره بزار خوش باشن. شما یه جفت زاپاس جاسازی کن تو کیفت واسه بعد دسشویی

زندگی قصه تلخیست که از آغازش     بس که آزرده شدم چشم به پایان دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم از خنده من، وقتی میای بیرون دیگه نیست؟؟؟ بسبر به شوهرت برو دستشویی بزار تو کیفت اصلا نشنیده بود ...

بخدا ارزش تداره دوتومان اصلا ولی کارش زشته خوب یه باز فکرکنم گم کردم یا توهم برنم اصلا پام بوده یانه ولی وقتی کنار جوراب لاک زردی که زدم مشخصه خوب ضایعه اس حداقل نکرده اون لاکو بکنه 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
اگه خوشش میاد یه بار دیگه شورشو دراورده اندفعه دیگه میگم عزیزم بیا پ ل بده برات یه جین بخرم داشته با ...

ول کنش بابا کمبود جوراب داره

بگو خیلی دوس داری پول بده واس توام بگیرم یا اصن برات میگیرم ولی اینکارت خیلی زشته تا الانم ب احترامت هیچی نگفتم بگو قابلتونداره ولی اینکارت درست نیس و ازهمه بدتر انکارم میکنی

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
خب حالا جوراب که خیلی ارزشی نداره بزار خوش باشن. شما یه جفت زاپاس جاسازی کن تو کیفت واسه بعد دسشویی

نه ارزش نداره اتفاقا من اوایل فکر میکروم خنگم همیشه دوجفت دیگه تو کیفم میزارم ولی واقعا حرصم میگیره کارش شرم اوره الان با جورابای من میتونه جوراب فروشی برنه بخدا 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

شایدم یه بیماری روحی ناشناخته است و بنده خدا دست خودش نیست مخصوصا که گفتی زل زده بوده به جورابات

زندگی قصه تلخیست که از آغازش     بس که آزرده شدم چشم به پایان دارم
اونجا میری دیگه جوراب نبوش

پام حساسه پوست پوست میشه یا باید دمپایی پام کنم رو فرش یا جوراب مجبورم خواهر مجبور هفته ای یهوجفت میره هوا

وواااای خیلی خندیدم. خدا خیرت بده استارتر

قربانت عزیزم خداروشکر باعث شدن خنده رو لباتون بیاد

نوکش رو سوراخ کن دیگه نزدیکشون نمیاد 😂

مطمئن باش میاد سراغش