2777
2789
عنوان

دزد جوراب

4242 بازدید | 90 پست

خانما یه سوال شده خواهر شورتون جورابتونو برداره بهتون نده برون اینکه بفهمین 

من تابحال ده جفت پاپوش داشتم و الان تدارم همشم خونه مادرشوهرم یا خونه خواهرشوعرم گم شده یه بار یکیشو رنگی کردم بعد یه مدت دیدم همون مای خواهرشوهرمه

به نظرتون چرا😂😂😂😂😂😂 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون که خودت گفتی دزد جوراب.😁

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

بیچاره چ علاقه ای ب جوراب داره

این سری رفتی خونشون یا تولدش 10 جفت جوراب واسش بخر بهش بگو دیدم علاقه زیادی ب جورابای من داری گفتم یه دفعه ای بهت بدم زحمت نشه واست😀

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

جدی میگم بخدا باور کنید میخوام برم دستشویی باید دربیارم چون همیشه دمپاییاشون خیسه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

😂😂😂😂😂چ خنده دار قيمت پاپوش مگه چقدره 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
جدی میگم بخدا باور کنید میخوام برم دستشویی باید دربیارم چون همیشه دمپاییاشون خیسه

ایییش انقد من حساسم تو این مورد یه جوری شدم 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز