2777
2789
عنوان

دزد جوراب

| مشاهده متن کامل بحث + 4250 بازدید | 90 پست
بیچاره چ علاقه ای ب جوراب داره این سری رفتی خونشون یا تولدش 10 جفت جوراب واسش بخر بهش بگو دیدم علاق ...

اخه ندارهم نیستن بگم پولشو نداره کلا به جورابای من علاقه داره انگار یه بار جدی بهش گفتم جورابا منو اشتباه پات کردی مال خودت کوتاه بود جاوش گفت تو اشتباه میکننی تو اصلا جوراب پات نبوده

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂چ خنده دار قيمت پاپوش مگه چقدره 

والا مترو میده یه تا پنج تومان مغاره جفتی دوتومان

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
اخه ندارهم نیستن بگم پولشو نداره کلا به جورابای من علاقه داره انگار یه بار جدی بهش گفتم جورابا منو ا ...

ب نطرم همین کارو کن بهش یه چند جفت جوراب هدیه بده ب صورت غیرمستقیم میفهمه ک کارش ضایس

ولی واقعا شاخ در اوردم از کارش 😀

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
اره دیگه بهداشتو باید رعایت کنیم😲 هیهی😐

چه مستقیم میزنه به هدف میچرخونه شوت میکنه😂😂😂😂😂

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

😂😂😂حتما جنس جورابات خوبه 😉😉...سری بعدی بگو اوا این جوراب منه ها چون همش  گم میشد زیرشو رنگی کردم مشخص شه اخه فکر کنم با جورابای شما قاطی پاتی میشه دیگه نمیتونم پیداش کنم😄

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
وا! وقتی از دسشویی میای مگه نمیپوشیش؟؟

حتما تا میاد بپوشه درجا جورابشو میدزده دیگ،اینقد علاقه منده 😄

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
وای من یه بار پاپوشم جاموند خونشون از اون موقع همش پای مادرشوهرمه یه تعارفم نزد بهم لامصب 😆

وای پس درکم.میکنی من کلا رو وسایلم حساسم خوب اگه بگه جورابامو دوست داره یه جفت نو بهش میدم اندفعه رنگ طوسی پام بود یکسره نگاه میکرو به خواهرش گفت واسه مانتو طوسیه میخوام پاپوش طوسی بخرم چشمشم به پای من بود یه دفعه خندیدم همشون نگام کردن شانس اوردم گوشی دستم بود گفتم جوک بود 

وای من یه بار پاپوشم جاموند خونشون از اون موقع همش پای مادرشوهرمه یه تعارفم نزد بهم لامصب 😆

😂😉😉😉

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
بس علاقه شدید بهت داره عزیزم.ایندفه جورای بوگندتو ببر که بپوشن پاهاشون قارچ بگیره😂😂

ازه اندفعه یه هفته میزارم تو کتونی بمونه کای هم پیف پاف میزنم بهش