2777
2789
عنوان

حس میکنم از همسن و سالام عقبم

233 بازدید | 20 پست

حس میکنم خیلی بی تجربه ام 

دانشجو یه شهر دیگه ام 

بعد توی شهر خودم من حتی نمی‌دونستم همسایه هامون کین بعد بخوام برم بیرون از دانشگاه تنهایی برام سخته چون توی شهر خودم هیچ تنهایی نمی‌رفتم بیرون همیشه با مامانم بودم و قیمت چیزا رو نمیدونم یا راجب بازار و بوتیک و مغازه های توی شهرمون 

بخوام چیزی بخرم واسه خودم برام سخته چون تجربه ندارم نمی‌دونم چه لباسی خوبه نمی‌دونم چه کرم ضد آفتابی چی گرونه چی ارزونه 

من اولا کارت نداشتم بلد نبودم با برنامه تجارت کار کنم 

هیچ خواستگاری نداشتم چون اصلا بیرون نمی‌رم اینم بگم ۱۸ سالمه 

هیچ نمی‌دونم چی به چی میاد چطور تیپ بزنم 

آشپزی هم که چیزای ساده 

راجب شغلا توی دوران دبیرستان من اطلاعات کمی داشتم و از اونا می‌شنیدم اونا میدونستن از بقیه یا اطرافیانشون میدونستن 

همیشه فکر میکنم افراد توی سن و سال من چیزای بیشتری از محیط اطرافشون می‌دونن 

حالا که اینطوری شده با سرزنش کردن خودت چیزی درست نمیشه 

منم تو شهر غریب تو خوابگاه موندم اوایل تا بتونی به خودت بیای اطراف بشناسی و مستقل شی خیلییی سخته ولی ببین باور کن  یه مدت بعدش به خودت که میای میبینی وااااای چقدر بزرگ و عاقل و مستقل  و زبرو زرنگ شدی و فرق کرده همه چی 

کم کم دانشگاهو ادامه بدی دستت میاد 

دفتر خاطرات داشته باش تجربه و دزسای زندگیتو بنویس خیلی جلو میفتی. تو رفتار و گفتار و ...

یادگیری زبان دویست درصد جلو میندازتت

گیسو دیبا رو‌ خیلی‌ دوست دارم تو‌ یوتیوبه نکات خوبی میگه 

اینستا پیجای رشد فردی فالو کنی به درد میخوره

موفق باشی 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به جز استایل کردن منم همینممم😂😂😂

ولی حس عقب موندگی ندارم. چون بالاخره یاد میگیریم دیگه.

ما هنوز بزرگ نشدیم که! تازه بزرگسال شدیم. اینجوری با خودت فکر کن ما الان بزرگسال یک ساله ایم😂چون تازه وارد اجتماع شدیم.

سالایی که بچه ها معمولا میرن اینور اونور و خوش میگذرونن من سرم همش تو کتاب بوده.

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

من رشته ام زبانه ادبیات انگلیسی میخونم

خیلی عالیه 

کم کم جا میفتی تو اجتماع 

هنوز ۱۸ سالته حق میدم یکمی سخت باشه 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

منم دقیقا اینطوری ام یعنی قراره بشم اسم دو تا خیابون بلد نیستم یعنی آدرس بلد نیستم بدم در این حد هر حال رفتم با پدر مادرم رفتم سوار اسنپ و تاکسی نمیشم و میترسم سوار بشم اعتماد به آدما که صفرررررررر

یکم عجیبه برام سبک زندگیت. باورم نمیشه چطوری از خونه نمیرفتی بیرون خرید کنی یا تنهایی بری دکتر یا اصلا با دوستات نمیرفتی بیرون حالا اون هیچی کلاس کمک درسی زبانی اونم نمیرفتی ؟

ولی همینکه اومدی شهر دیگه مستقب شدی از خیلیا جلو افتادی دوست پیداکن با دوستات برو بیرون از مپ استفاده کن خرید هم از چیزای گوچولو شروع کن مثلا یه پاکت شیر یه لاک ناخن کم کم راه میوفتی

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

دختر خالم فوق پاستوریزه بود 

الان چند ساله شیرازه

نگم برات چه راه افتاده هممون تو جیبشیم 

تو هم رفیق پیدا کن برو تو اجتماع بگرد 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

یکم عجیبه برام سبک زندگیت. باورم نمیشه چطوری از خونه نمیرفتی بیرون خرید کنی یا تنهایی بری دکتر یا اص ...

من تنهایی کلاس میرفتم اسنپ می‌گرفتم 

یا سوار تاکسی میشدم 

پاساژ بابام رو بلدم 

کلاسا رو بلدم 

خونه مامان بزرگم که سادس