2777
2789
عنوان

حس میکنم از همسن و سالام عقبم

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 20 پست
من تنهایی کلاس میرفتم اسنپ می‌گرفتم یا سوار تاکسی میشدم پاساژ بابام رو بلدم کلاسا رو بلدم خونه مامان ...

خب دیگه  بی دست پا نیستی. اعتماد بنفس داشته باش 

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا زبان انقدر جلو بندازه؟

خب انگلیسی زبان بین المللیه‌، می‌تونه به صورت جهانی ارتباط برقرار کنه و یاد بگیره 

و نصف بیشتر محتواهای مفید اینترنتم انگلیسین

اگه بتونه بخونه و یاد بگیره خیلی‌ برد کرده

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
جدا عادیع ؟

به هرحال یکم جو جامعه و یه سری خانواده ها اینطوریه تا هیجده سالگی دخترا یکم بسته ترن 

من شدیدا خجالتی بودم خرید تز مغازه برام کابوس بود ولی الان یه وزه ای شدم بیا ببین نمیشه نگهم داشت😂😂

البته خودتم باید تز منطقه امنت بیای بیرون اونجام تو شهر غریب باز گوشه گیری نکنی بیشتر خودتو به چالش بکشی

محیط دانشگاه و کار برا روابط اجتماعی خیای خوبه

یعنی چه یکم بسته ترن ؟ چشم و گوش بسته یعنی ؟

کمتر میرن تو اجتماع دیگه

اکثرا مدرسه و کلاس و نهایتا مهمونی خانوادگی و اینا

ادم باید تو اجتماع باشه خودش تنها بره دکتر و خرید و کار و اینا مخصوصا که شهر دیگه درس خوندن همه مسئولیت پای خود ادمه