2777
2789
عنوان

شوهری که فقط محبت کلامی داره

373 بازدید | 38 پست

ابراز علاقه کلامی خیلی زیاد هرچی میگی بگه چشم( فقط گفتنه)

ولی کادو و خرج کردن تقریبا هیچی هیچی

چه نتیجه ای از این فرد میشه گرفت

درضمن عقد باشن

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسیس کاربلد 

🤗جدی میگم ها نخند

تو وقتی اعتراض کنی شروع به بازی روانی میکنه باهات🙂

ک ب غلط کردن بیفتی چون تورو داره از لحاظ محبت اقناع میکنه ...

این نظر من بود تو متن ۲ سطری اطلاعاتم ممکنه غلط باشه چون شوهر شما رو نمیشناسم

خسیس کاربلد 🤗جدی میگم ها نخندتو وقتی اعتراض کنی شروع به بازی روانی میکنه باهات🙂ک ب غلط کردن بیفتی ...

یعنی بازی روانی چجوری؟ 

هنوز شروع به اعتراض نکردم نمیدونم باید چیکار کنم ؟

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

خسیس کاربلد 🤗جدی میگم ها نخندتو وقتی اعتراض کنی شروع به بازی روانی میکنه باهات🙂ک ب غلط کردن بیفتی ...

واقعا من داره ازش بدم میاد کم‌کم

صحبتم میکنی میگه دوس دارم طرف مقابلم درکم کنه من چی بگم بهش

شوهر من دقیقا برعکسه. اصلا اصلا نمیگه. ولی خرج کردن هیچوفت ن نمیگه کادو هم همیشه زیاد میگیره. منم خی ...

کاش شوهر منم اینجوری بود

من داره بدم میاد ازش کم کم

و الان تو اون حالت عصبیم به شدت

من با یه آقایی تو رابطه بودم به شدت وضع مالیش خوب بود و به شدت بلد بود محبت کنه و حرف بزنه همیشه می‌گفت برات گل سفارش دادم میدیدم گلی در کار نیست می‌گفت برا تولدت سگ خریدم میدیدم اصلا نخریده می‌گفت دو تا رینگ نقره برات گرفتم می‌دیدم اصلا نگرفته فقط حرف میزد و اینجور آدما می‌خوان خودشون رو مطرح کنن با همین حرفای قشنگ و زبون رخیتنش دوسال وقت من و گرفت 

با ۱۵ ت وقسط توقعات کم کن

دیگه کم تر از این نمیتونم