2777
2789
عنوان

شوهری که فقط محبت کلامی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 38 پست
من با یه آقایی تو رابطه بودم به شدت وضع مالیش خوب بود و به شدت بلد بود محبت کنه و حرف بزنه همیشه می‌ ...

اینم اینجوریه میگه فلان چیز میخرم

بارها یه چیز خوب دیدیم نرفت اونو بخره برام

یه روزی صبرم تموم میشه

فعلا دارم تو تنهایی خودم میبخشمش و فرصت میدم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

حقوق ماهانه ۱۵ و قسط داره

عزیزم بهتره رو راست باهاش صحبت کنی و اینکه بگی عزیزم ابراز علاقه کلامی تو برام خیلی باارزشی ولی دوست دارم مناسبتها برام هدیه بخری با توجه ب درآمدت و نمی‌خوام اذیت هم بشی 

باید با سیاست اما شفاف صحبت کنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم اینجوریه میگه فلان چیز میخرمبارها یه چیز خوب دیدیم نرفت اونو بخره برامیه روزی صبرم تموم میشهفعل ...

البته همسر شما واقعا حقوقش کمه من خودم ماهی ۲۵ حقوقمه مجردم و یک نفرم واقعا به مخارج خودم و قسطام نمی‌رسم شاید اگه داشت واقعا میخرید

عزیزم بهتره رو راست باهاش صحبت کنی و اینکه بگی عزیزم ابراز علاقه کلامی تو برام خیلی باارزشی ولی دوست ...

باشه

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

البته همسر شما واقعا حقوقش کمه من خودم ماهی ۲۵ حقوقمه مجردم و یک نفرم واقعا به مخارج خودم و قسطام نم ...

من الان در این دوراهی قرار گرفتم دقیقا

که ایا واقعا نداره و نمیخره

یا اگه دستش هم بیاد منو میزاره اولویت اخر؟

نمیدونم کدومه حقیقتش 

برای همین نمیتونم واکنشو انتخاب کنم

حقوق زیادی نداره. مثلا ی شاخه گل هم نمیخره؟ روز زن در حد یه روسری برات نگرفت؟

اگر تاپیکای قبلیمو ببینی گفتم روز زن برای من مادرم و مادرش بذون مشورت و سرخود هرکدوم یه شاخه گل خرید فقط همین

خسته شدم

من الان در این دوراهی قرار گرفتم دقیقاکه ایا واقعا نداره و نمیخرهیا اگه دستش هم بیاد منو میزاره اولو ...

خب برات گل میگیره؟ مثلا بیرون برین ی چیپس و پفک و تنقلاتی ک دوس داری میگیره؟

توقعاتت چی ان ک انجام نمیده

اینکه روز زن یه کادو میخواستم توقع زیادیه؟ روز رنی که اولین روز زن بود تازه عروسم مثلا

خب برات گل میگیره؟ مثلا بیرون برین ی چیپس و پفک و تنقلاتی ک دوس داری میگیره؟

اگه خودم بگم ذرت بگیریم مثلا ، میگیره

نگم نه میزنه به اون راه

باهاش صحبت کن کاملا صادقانه! مردا مثل خانوما فکر نمیکنن

فعلا موندم چیکار کنم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اوففف 

برم بگم کادو بخر خیلی زشت و یجوریه هعی