2777
2789
عنوان

شوهری که فقط محبت کلامی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 38 پست
ن حق داری گلمپس یا بلد نیس یا خسیس

اصلا نمیتونم باور کنم بلد نباشه 

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

درآمدش کمه،نمیشه گفت ک خسیسه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا من داره ازش بدم میاد کم‌کمصحبتم میکنی میگه دوس دارم طرف مقابلم درکم کنه من چی بگم بهش

حق داری خواهر 

از اون گرگا روزگار تو یکیو بخوای خرجشم میکنی گوش ک عزیزه گوشوارشم عزیزه 

درضمن زنی ک خرج داره ارج داره 

تعارفی نباش به بادت میده

حق داری خواهر از اون گرگا روزگار تو یکیو بخوای خرجشم میکنی گوش ک عزیزه گوشوارشم عزیزه درضمن زنی ک خر ...

منم همش با خودم میگم یه چیز ۵۰۰ تومنی رو برای خودم گرون میبینم اما تولدش فقط برای خوشحالیش ۵ تومن خرج کردم اونم منی که نه شاغلم نه چیزی

با گدایی از مامان و بابام 

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

حق داری خواهر از اون گرگا روزگار تو یکیو بخوای خرجشم میکنی گوش ک عزیزه گوشوارشم عزیزه درضمن زنی ک خر ...

میخوام بین حرفام بگم مطمئنی منو دوست داری ادم دوست داشتنشو نشون میده فقط به گفتن نیست

فقط نمیدونم چجوری با ادبیات خوب بگم

ادبیات چیه این ک س شعرت روک و پوست کنده ک خودشو نزنه اون راه

😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️باشه

گیریم دوستم داره خرج نمیکنه ب چه دردی میخوره!

بخدا همینو بگو