2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با هزینه هاش که مشخصه میری آرایشگاه مقدار هنگفتی پول کارت میکشی و ژیگول شده میای بیرون تقریبا هر ماه یا یک هفته در میون....

مثلا یکی رو میشناسم هر 5شنبه میره آرایشگاه موهاشو میده براشینگ میکنن(سشوار میکشن) میگه اینجوری آخر هفته ها مرتب هستم هم توی خونه هم اگه بخوایم جایی بریم ظاهرم مرتبه....

من قبلاناخن کاشت کرده بودم میرفتم ترمیم و طراحی ناخن میکردم هر دفعه تقریبا 80 تومن بابتش میدادم که ماهی یکبار میشد این جریان....الان ناخن های کاشتم رو برداشتم بجاش هر از گاهی میرم طراحی ناخن حالایامعمولی یا ژلیش میزنم ....

منم جدیدا رفتم ابروهام رو فیبروز کردم خط چشم ساده هم تتو کردم....ناخن هامم که گفتم بهت...ولی این که هر 5شنبه برم براشینگ کنم رو هنوز نکردم بنظرم بایدخوب باشه این کار....

فقط نمیدونم هزینه هر بار براشینگ چقد میشه...سمت ماهمه چی  گرونه بابت یه کوتاهی مو حداقل 80 میگیرن براشینگ لابد 50 تومنی درمیادنمیدونم

منم خیلی دلم میخواد شیک و پیک باشم ...دارم سعی میکنم با رعایت هزینه ها و گاهی هم البته دل به دریا میزنم خرج میکنم...حالاباید برم موهامو کوتاه کنم گذاشتم 5 شنبه برم کوتاه کنم که سشوارم بکشه بعدش شام مهمونی دعوتیم

منم جدیدا رفتم ابروهام رو فیبروز کردم خط چشم ساده هم تتو کردم....ناخن هامم که گفتم بهت...ولی این که ...

خخخخخ نخندی بهم ولی میشه بگی فیبروز ابرو چی بید؟ من ابروهام افتضاحه ببینم چیه فیبروز

.