2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا پوستتون چکار میکنید عزیز؟؟

کار خاصی نمیکنم در واقع ولی یه ماسک زغال فعال  خریدم یکبار استفاده کردم خخخخخ

یه کرم الوورا خیار هم از مالزی اوردم که از حموم میام بیرون روی صورتم میزنم البته اکثرا یادم میره

بنظرم شیکی باید توذات ادم باشه ماها ذاتا ساده هستیم ....

من لباس به عاااالم دارم اما اباس تو خونم همیشه یه تاپ سادست باشلپار یاسلوارک فکرکنم ۲-۳دست لباس تو خ ...

برای توی خونه ای هم من یه سری پیراهن زنونه خریدم که میپوشم توی خونه....بستگی داره همسرت چجوری دوست داره...با جوراب شلواری ازین سوراخ سوراخا نمیدونم اسمش چی میشه...

پیراهن بهتر از بلوز شلوار یا تاپ شلوارک وایناس بنظرم...ولی بازم میگم شیکی توی ذات ادم باید باشه ماها ذاتا ساده هستیم فکرکنم....بعضیا شیکی ازشون میریزه نمیدونم...یا دست به سیاه سفید نمیزنن توی خونه وهمش دنبال قرو فر هستن یا اینکه ما بلدنیستیم چیکار کنیم...ولی واقعا من با کار بیرون و بعدم میام خونه غذا و اینا کلا خیلی نمیرسم ولی همش حواسمو جمع میکنم وقت بزارم برای شیک شدن قبل از ورودهمسر حداقل

چه جوری شیکی تو ذاته؟؟؟

ببین مثلا بعضی دخترا اولیتشون شیک بودنشونه ولی مثلا من اول میرم خونه کارای خونه رو اولویت منه...من یه دوست دارم تا لاک ناخنشو نزنه دست به سیاه سفید نمیزنه یا مثلا هر هفته ارایشگاه میره ابرو برمیداره!!! خب اولویتش ایناس همیشه هم شیکه...پول زیاد داشتن هم شیکی میاره درسته ولی الان به یکی پول زیاد بدی اگه سلیقه نداشته باشه ایا بازم شیکه؟

اخه من پوستم لک داره خیلی هم دارو استفاده کردم ولی بینتیجه بود.😓😓

والانمیدونم به ژنتیکم بستگی داره شاید....من پوست بدی ندارم شکرخدا ....ولی به هرحال لک های ریز هست روی صورت همه....ماسک میوه امتحان کن هر میوه ای که داری پوره کن بزن به صورتت..

ماسک سفیده تخم مرغ رو هم امتحان کن..توی اینترنت ماسک های طبیعی رو سرچ کن خیلی خوبن

پول داشته باشی لباسات متنوع و زیادن ارایشگاه مرتب میری پرستار داری بچتو دارن باشگاه میری 

اینکه صد در صد ولی بعضیاهم هستن همه  اینارو دارن ولی دوزاااااااااار سلیقه ندارن شیک نیستن که هیچ عین کلفتام میگردن

هیکل خوب پوست خوب موی خوب صورت شیک اینامهمه هرچیم بپوشن شیکن

هیکل خوبم توی شیکی خیلی تاثیر داره ولی من کسی رو میشناسم که هیکل و قد خوبی نداره ولی واقعا هرچی میپوشه شیکه لامصب