2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیکل خوبم توی شیکی خیلی تاثیر داره ولی من کسی رو میشناسم که هیکل و قد خوبی نداره ولی واقعا هرچی میپو ...

منم ميشناسم ]، حتي قد هم نداره اما هر چي ميپوشه ميپرسن از كجا خريدي

چه جوری شیکی تو ذاته؟؟؟

باید تو ذاتت باشه وقتی ذاتا شیک باشی تو ظاهرت نشون میده

حالا نشونه هاش

خوب و با ناز و آروم صحبت کردن پر حرفی ممنوع

موقع راه رفتن و نشستن کمر صاف شکم بده تو 

لباست همیشه تمیز و مرتب نه خیلی گرررررووون فقط کهنه و رنگ رو رفته نباشه

مدل لباس رو مناسب قد و اندامت انتخاب کن حالا کمی مد و ست رنگ هم داشته باش حتی توی خونه

موقع راه رفتن سینه جلو سر بالا و با اعتماد بنفس باش

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
منم ميشناسم ]، حتي قد هم نداره اما هر چي ميپوشه ميپرسن از كجا خريدي

یه چیز دیگه هم هست بعضی وقتا ماخودمون فکرمیکنیم شیک نیستیم ولی در نگاه بقیه خیلی هم شیک بنظرمیایم ...این بخاطر اینکه ما با اون  ایده  الی که خودمون برای خودمون در نظر داریم فاصله داریم و برای همینه که احساس نارضایتی میکنیم..من خودم همینم معمولا بقیه میگن خوش تیپی ولی من مثلا یکی دیگه رو میبینم میگم وای خدای من این چقد باحاله...ولی به هرحال با مرور زمان ادم که سلیقه داشته باشه و پول تغییر استایل و تیپ پیدا میکنه ...ادمای دور و بر ادم هم خیلی مهمن...وقتی ادمای مختلف شیک رو میبینی ناخوداگاه انتخاب های ماهم برای لباس و هرچی تغییر میکنه...

ببینمندابروهام مرتبن همیشه موهامم خودم رنگ میریزم خوبن ناخونم کاشتم لباسام هم خوبن بد نیستن اما میدو ...

دمپايي يا كفش تو خونه استفاده كن ، ترجيحا لژدار 

نحوه نشستن مهمه، قوز نكني و ... 

زيور آلات كوچيك نه چيزي كه بخواد اذيت كنه ، مثل يك دستبند راحت پابند استفاده كني ، پاهات هميشه لاك داشته باشه 

كش ، يا سنجاق يا تل، همرنگ لباس يا رنگي كه بهش بياد استفاده كن حتما

کلا ترسوام در حدی اعتماد به نفسم پایینه که مثلا یه چیزایی میخرم مول طلا ساعت لباس خاصی یا همچین چیزایی طرف فامیل سوهر زیاد نمیپوشم وهمین باعث شده روم حساب نکنن این خیلی بده دست خودم نیست اضطراب میگیرم

والانمیدونم به ژنتیکم بستگی داره شاید....من پوست بدی ندارم شکرخدا ....ولی به هرحال لک های ریز هست رو ...

من همیشه یادم میره بخودم برسم.وقتی عم یادم بیوفته اونقد هلاکم که نا ندارم بخود برسم

هم بارداری هم افتاب

سرم ئيتامين سي بگير، مارك ركسول خوبه صد و خورده اي بايد باشه . با يك ضد آفتاب خوب 

اون سرم رو شب ميزني ولي در طول روز بايد حتما ضد آفتاب بزني حتما . اگر نميتوني و حوصلت نميگذاره و .. اصلا سرم رو هم نزن 

پوستت خشكه؟

اصلا شیکی به پول داشتن و خرج کردن نیست 

یه دوستی دارم که اصلا اگه یه لباس خیلی معمولی هم بپوشه شیک

حتی حرکاتشم شیکه نمیدونی که وقتی صحبت میکنه اصلا همه توجهشون سمتشه

اما یکی از دوستام با کلی پول خرج کردن اصلا شیک نیست بنظرم

سلام عزیزم

ک ن ا ل مسیر خوشبختی چله دومش دقیقا راجبه همین موضوعه

به خود رسیدگی و زیبایی

هنوز شروع نشده چله دوم

میخوای عضو شو امیدوارم به درد بخوره

masirekhoshbakhti1@

اللهم صلی علی محمد و ال محمد