2777
2789
ببین اول که نباید میخریدی اول باید گروه بزنی و سفارش بگیری بعد درست کنی و بفروشیوقتی که قیمتت پایین ...

چندتامغازه رفته بود م گفتن باشه ازت میخریم منم درست کردم بردم دم مغازه هاشون گفتن الان دارن ونمیخوان فقط یکی از مغازها ازم خرید که اونم شد کرایه اسنپم .خودمم توفکر فروش لوازم خونگی هستم ولی بودجشو فعلا ندارم .کمیته امداد درخواست وام دادم هنوز خبری نشده .توکل بخدا هرچه خواست خداباشه راضیم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام خواهر 

امیدوارم خدا دلتو شاد کنه . برات حال خوب ارزو میکنم. الهی خدا بهت برکت بده . خدا بزرگه🌹❤

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

سلام خواهر امیدوارم خدا دلتو شاد کنه . برات حال خوب ارزو میکنم. الهی خدا بهت برکت بده . خدا بزرگه🌹❤

سلام خواهر گلم ممنون از دعای قشنگت

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

[QUOTE=389478252]مامانیقهرمان خبری ازتون نیس اوضاع چطوره وام دادن بهتون؟[/QUO

ن عزیزم ضامن ندارم وکسی نمیشناسم وامی نتونستم بگیرم 

سلام عزیزم بهت درخواست دادم دوست داشتی قبول کن 🥰 

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏