مامانیقهرمان مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5613 عنوان خانما تاجایی که میتونید زندگی تون رو درست کنید وطلاق نگیرید طلاق بابچه اونم بدون کار خیلی خیلی سخته 1522 بازدید | 47 پست لطفا هر کس اومد سرزنشم نکنه خواهش میکنم دلم خیلی گرفته دیگه شمانمک روزخمم نپاشین.من حدودا ۱۱ماه جداشدم بدون هیچ پس اندازی وکاری توخونه کلنگی ساکن شدم با۵تابچه وسیله زندگی ناچیز دارم ولی فکر میکردم میتونم اینطور زندگی کنم ولی الان بریدم دیگه نمیتونم تواین زمستون بدون ابگرمکن دارم سر میکنم .بدون تلوزیون یخچال ندارم و...الان یهو فکر ماه رمضان افتاد توسرم چطور بااین وضع خرابم بچهام روزه بگیرن چی بدم بهشون جون وقوت روزه داری داشته باشن .اخه خدایا حکمتت وشکر اخه چرا چرا با۵تابچه اواره شدم اون پدر خیر ندیده شون اصلا سراغی ازشون نمیگیره اعتیاد داره واصلا خبری ازش ندارم .شمابگین الان گناه این بچها توگردن کیه خدایا دیگه جونمو بگیر وراحتم کن تحت پوشش کمیته هستم ولی همش میره پای کرایه خونه وقسط فقط ۲تومن میمونه واسم اونم با۴تابچه مدرسه ای خانما دعا کنید بمیرم دیگه نمیکشم .امشب از بس گریه کردم دیگه نایی ندارم ...بازم تایید میکنم دلم گرفته بود اومدم اینجا که کسی من ونمیشناسه درددل کنم شاید کمی آروم شم شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین 1403/11/01 | 01:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زبیده_خانوم عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5338 خودت میگی معتاده اگه طلاق نمیگرفتم الان همینی هم که داری دود کرده بود من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا
مامانیقهرمان مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5613 خدایا خودت هوامو داشته باش خدایا خودت دستمو بگیر شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
آرامشم۱۲۳ عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 9715 چی بگم خود کرده رو تدبیر نیست ازشوهر معتاد پنج تا بچه اوردی رسماخودزنیه هر بژی کورد
خانم_خسته عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 4991 انشالله درست میشه مامان قهرمان و قوی کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
مامانیقهرمان مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5613 خودت میگی معتاده اگه طلاق نمیگرفتم الان همینی هم که داری دود کرده بود من از اون چیزی نیوردم .پای جونم درخطر بود بچهامو برداشتم وفرار کردم شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
asmabagher عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 516 قربونت برم تو خیلی قوی هستی از این به بعد هم قوی باش بچههات بهت نیاز دارن تلاش کن هر چیزی با تلاش شدنی هست قوی باش و به خودت تکیه کن کار پیدا کن ولی از زندگی کردن دست نکش بچهات گناه دارن
مامانیقهرمان مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5613 چی بگم خود کرده رو تدبیر نیست ازشوهر معتاد پنج تا بچه اوردی رسماخودزنیه همیشه اینو به خودم میگم خود کردم که لعنت برخودم شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
مامانیقهرمان مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5613 انشالله درست میشه مامان قهرمان و قوی یعنی میرسه روزی که منم بخندم خوشحال باشم ارامش تجربه کنم شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25787 سرکار برو اگه مسجد تو محلتون هست یه سر برو اونجا شرایطت رو مطرح کن «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
خانم_خسته عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 4991 خدا کمکت کنه عزیزم. هرشب سوره واقعه بخون آره واقعا سوره واقعه جوابه کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
مامانیقهرمان مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5613 قربونت برم تو خیلی قوی هستی از این به بعد هم قوی باش بچههات بهت نیاز دارن تلاش کن هر چیزی با تلاش ش ... کار نیست اینقد گشتم که پاهام تاول میزدن .تامیفهمیدن جداشدم اون روشون نشون میدادن منم دیگه نمیرفتم شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
خانم_خسته عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 4991 یعنی میرسه روزی که منم بخندم خوشحال باشم ارامش تجربه کنم به خدا توکل کن عزیزم مباد انشالله کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(