مامانیقهرمان مدیر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5613 عنوان خانما تاجایی که میتونید زندگی تون رو درست کنید وطلاق نگیرید طلاق بابچه اونم بدون کار خیلی خیلی سخته | مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 47 پست لطفا هر کس اومد سرزنشم نکنه خواهش میکنم دلم خیلی گرفته دیگه شمانمک روزخمم نپاشین.من حدودا ۱۱ماه جداشدم بدون هیچ پس اندازی وکاری توخونه کلنگی ساکن شدم با۵تابچه وسیله زندگی ناچیز دارم ولی فکر میکردم میتونم اینطور زندگی کنم ولی الان بریدم دیگه نمیتونم تواین زمستون بدون ابگرمکن دارم سر میکنم .بدون تلوزیون یخچال ندارم و...الان یهو فکر ماه رمضان افتاد توسرم چطور بااین وضع خرابم بچهام روزه بگیرن چی بدم بهشون جون وقوت روزه داری داشته باشن .اخه خدایا حکمتت وشکر اخه چرا چرا با۵تابچه اواره شدم اون پدر خیر ندیده شون اصلا سراغی ازشون نمیگیره اعتیاد داره واصلا خبری ازش ندارم .شمابگین الان گناه این بچها توگردن کیه خدایا دیگه جونمو بگیر وراحتم کن تحت پوشش کمیته هستم ولی همش میره پای کرایه خونه وقسط فقط ۲تومن میمونه واسم اونم با۴تابچه مدرسه ای خانما دعا کنید بمیرم دیگه نمیکشم .امشب از بس گریه کردم دیگه نایی ندارم ...بازم تایید میکنم دلم گرفته بود اومدم اینجا که کسی من ونمیشناسه درددل کنم شاید کمی آروم شم شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین 1403/11/01 | 01:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانیقهرمان مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5613 شهرید یا روستا؟؟ روستا هستم شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
مامانیقهرمان مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5613 ببین اول که نباید میخریدی اول باید گروه بزنی و سفارش بگیری بعد درست کنی و بفروشیوقتی که قیمتت پایین ... چندتامغازه رفته بود م گفتن باشه ازت میخریم منم درست کردم بردم دم مغازه هاشون گفتن الان دارن ونمیخوان فقط یکی از مغازها ازم خرید که اونم شد کرایه اسنپم .خودمم توفکر فروش لوازم خونگی هستم ولی بودجشو فعلا ندارم .کمیته امداد درخواست وام دادم هنوز خبری نشده .توکل بخدا هرچه خواست خداباشه راضیم شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
فاطمه۳۰ عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 541 سلام خواهر امیدوارم خدا دلتو شاد کنه . برات حال خوب ارزو میکنم. الهی خدا بهت برکت بده . خدا بزرگه🌹❤ ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل. . مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉 گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃.
مامانیقهرمان مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5613 سلام خواهر امیدوارم خدا دلتو شاد کنه . برات حال خوب ارزو میکنم. الهی خدا بهت برکت بده . خدا بزرگه🌹❤ سلام خواهر گلم ممنون از دعای قشنگت شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
tebok عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 479 ببین اول که نباید میخریدی اول باید گروه بزنی و سفارش بگیری بعد درست کنی و بفروشیوقتی که قیمتت پایین ... منم عضو کن عزیزم دلم خونه از شوهرم
نفس2112 عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 980 منم عضو کن عزیزم دلم خونه از شوهرم شماره یا آیدی ایتا رو بذار عضوت کنم
نفس2112 عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 980 مرسی عزیزم @afsi616 عزیزم به دوستم گفتم لینک کانال رو بفرسته براتون فرستاد؟؟؟
tebok عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 479 عزیزم به دوستم گفتم لینک کانال رو بفرسته براتون فرستاد؟؟؟ آره مرسی عزیزم تشکر
مامانیقهرمان مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5613 [QUOTE=389478252]مامانیقهرمان خبری ازتون نیس اوضاع چطوره وام دادن بهتون؟[/QUOن عزیزم ضامن ندارم وکسی نمیشناسم وامی نتونستم بگیرم شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
blueeeesky عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 14218 [QUOTE=389478252]مامانیقهرمان خبری ازتون نیس اوضاع چطوره وام دادن بهتون؟[/QUOن عزیزم ضامن ندارم وکسی ... 😔😔😔 برات دعا میکنم عزیزم
مامانیقهرمان مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5613 😔😔😔 برات دعا میکنم عزیزم ممنون گلم بهترین کاردرحقم میکنی شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
دختراقیانوس۲۲ عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 1823 سلام عزیزم بهت درخواست دادم دوست داشتی قبول کن 🥰 اشتباهنکن♡دخترا ظریفن☆نعضعیف💙😏
کاربر۹۷ام عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 762 سلام مامانی قهرمان خیلی وقته تاپیکاتونو میخونم خاستم خبر بگیرم ازتون مشکلاتتون حل شد وامتون جور شد چادرت را بتکان روزی مارا بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادر توست.....