2777
2789
عنوان

حالم از خانواده بهم میخوره

247 بازدید | 18 پست

مامانای مردم رو که میبینم دهنم باز میمونه،مامان من یکسره سرم داد میزنه بابام اصلا درکم نمیکنه خواهرم همش خودشو بالا میگیره وقتی که باهاش حرف میزنم میگه خیلی پررو شدی باهام حرف میزنی محل نمیده انگار خیلی بالاست مامانم فقط نوه ش رو دوست داره هرچی سعی میکنم درکش کنم نمیتونم واقعا هرچی که میشه مامانم میره به بابام میگه بابام هم یا منو میزنه یا داد میزنه سرم اصلا خسته شدم از زندگی

خدا کمکت کنه سخته واقعا

مخصوصا اینکه نوه رو ترجیح میده به بچش

چند سالته 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان پریودم شروع شده با دل درد شدید و حال افتضاح رفتم تو هال پیش خانواده میبینم مامانم خوراکی های گرونی که با کلی زحمت پولشونو به دست آوردم و خودش پول نداده رو داده به خواهرزادم داره میخوره من اون پول رو با گرسنگی کشیدن جمع کردم چون اینقدر خسیسن که پولم حتی نمیدن بهم

والا چرا خواهرت اینجوریه 

میشه از بی معرفتی ها تنها شد...میشه از تنهایی بال در اورد و پرواز کرد🕊اِلهی انْتَ کَهفی حینَ تُعیینی المَذاهِبُ فی سَعَتِها خدایا!تویی پناهگاه من هنگامی که وسعت راه ها درمانده ام میکنند✨

مامان بابات طبیعبن ولی خواهر نه😐😐

طبیعی؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خدا کمکت کنه سخته واقعامخصوصا اینکه نوه رو ترجیح میده به بچشچند سالته

من ۱۶ سالمه ، ولی انقدر زجر دیدم از دستشون اندازه یه زن ۳۰ ساله پیر شدم دیگه تحمل شونو ندارم واقعا

الان پریودم شروع شده با دل درد شدید و حال افتضاح رفتم تو هال پیش خانواده میبینم مامانم خوراکی های گر ...

پولاتو قایم کن.توهرخانواده ای یکی رو بیشتر دیگری دوست دارن.پولاتو پس انداز کن به کسی نگو.

من ۱۶ سالمه ، ولی انقدر زجر دیدم از دستشون اندازه یه زن ۳۰ ساله پیر شدم دیگه تحمل شونو ندارم واقعا

سنتم کمه برای استقلال

نگاه کن ۲ راه بیشتر نداری

یا ازدواج کنی یا درس که بنظرم درس رو انجام بده روش تمرکز بزار

من دقیقا دختر عموم شرایط شمارو داشت

پدر مادر سن بالا 

دعوا هر روز

کنکور داد سال دوم برای خودش رفت یه شهر دیگه الان ۲ ساله اونجاست تغذیه میخونه

سریع ترین راه برای آزاد شدنت درسه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

من با این سن موی سفید در آوردم از استرس و فشار خب؟ در این حد که اعصابم خورد میشه هی میام باهاشون خوب باشم هی میام فراموش کنم که گند میزنن به همه چی، مامانم میگه تم حسودی میکنی ولی این طبیعیه که تو فامیل همه برا بچه هاشون تولد میگیرن کادو میدن بهشون من انتظار تولد ندارم ولی حداقل چیزی بهم نگن مامانم اومده روز تولد پارسالم بهم میگه از وقتی اومدی بدبختیمون شروع شد بعد واسه تولد خواهرزادم بهش میلیونی پول میده این حسودیه یا تبعیض؟ 

سنتم کمه برای استقلالنگاه کن ۲ راه بیشتر ندارییا ازدواج کنی یا درس که بنظرم درس رو انجام بده روش تمر ...

آره دارم نهایت سعی میکنم درسم هم خوبه میخوام انشاالله برم یه دانشگاه شهر دور راحت بشم از دستشون