2777
2789
عنوان

باز نشد ک باردار باشم

355 بازدید | 58 پست

بعد از ۷روز تاخیر پریود شدم

۱سال و نیمه اقدامم واسه بچه دوم

نمیخواستم فاصلش با بچه اولم زیاد شه

اما نمیشه انگار

لعنت ب این تنبلی تخمدان لعنت

یکی چن شب پیش تاپیک زده بود تنبلی تخمدان و کیست رو یک ماه عرق فراسیون خورده برطرف شده

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلی علائم داشتم این چند روز

زیر دلم تیر می‌کشید گه گاهی

سینه هام ورم کرده و درد داشت،گفتم دیگ این ماه خدا نگاهم کرده و باردار شدم😭

من قبل پریودی این علائم چند روز نداشتم

چندساعت قبل پریود شدنم دل درد میگرفتم و میشدم

منم این ماه محرک خوردم کلی آمپول و مکمل و قرص و حلوا و.... باردار نشدم. همه آزمایشات و سونو هم نرمال بود. پریودم هم نمیاد تاخیر افتاده نگرانم

همیشه منظم بودم 

چقدر ناراحتم خیلی غصه میخورم 

همش تو فکرشم 

فقط این ماه اقدام داشتم ولی اونم با محرک 

دکتر گفت اگه نشدی بیا ای وی اف 

نه جونشو دارم نه پولشو

تنها آرزوی من: خدایا از عمر من بکاه و به عمر عزیزانم بیافزا. الهی آمین

خدایی تو شیر زنی من بچم ۶ ماهشه از هر چی بچه ست نفرت پیدا کردم خیلی سخته خیلییی برو دکتر حالا که خیل ...

منم اینجوری بودم عزیزم تا دوسالگی دخترم اسم بارداری و بچه میومد گریم می‌گرفت ولی این روزها میگذره

یکی چن شب پیش تاپیک زده بود تنبلی تخمدان و کیست رو یک ماه عرق فراسیون خورده برطرف شده

منم بعد12سال شایدم بیشتردرمان شدم،😍هم التهابش کامل خوب شدهم هرچی کیست تخم دادن داشتم البته دوتابچه اوردم بعدرفتم درمان بخاطرموزائدچونه🤣یه تخمدانم کلان اصلان ازبس کوچیک بوتوسنومعلوم نبوددکترگفت مگه عمل کردی خیلی ضعیف بودیکیشم پرازکیست والتهاب توبیست روزدرمان شدم سنودادم سالم سالمی اصلان کیست والتهاب نداری

منم این ماه محرک خوردم کلی آمپول و مکمل و قرص و حلوا و.... باردار نشدم. همه آزمایشات و سونو هم نرمال ...

بی بی چک زدی؟؟

منم خسته شدم دیگ

انقد ک هرماه انتظار کشیدم😭

منم بعد12سال شایدم بیشتردرمان شدم،😍هم التهابش کامل خوب شدهم هرچی کیست تخم دادن داشتم البته دوتابچه ...

چجوری درمان کردی عزیزم؟؟

سخت باردار شدی دوتا بچه هاتو؟؟