2777
2789
عنوان

باز نشد ک باردار باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 58 پست
منم بعد12سال شایدم بیشتردرمان شدم،😍هم التهابش کامل خوب شدهم هرچی کیست تخم دادن داشتم البته دوتابچه ...

با همین عرق فراسیون؟

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بی بی چک زدی؟؟منم خسته شدم دیگانقد ک هرماه انتظار کشیدم😭

انتظار خیلی سخته ....منم در اقدام دومم که تنبلی دارم و متفورمین و..نوشته دوهفته س سرگیجه دارم از خواب سیر نمیشمم سینه هام درد دارن خیلی،خسته ام حال هیچی رو ندارم استرس دارم ولی دوهفته به پری مونده نمی‌دونم بی بی بزنم یا نه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری درمان کردی عزیزم؟؟سخت باردار شدی دوتا بچه هاتو؟؟

ولا الکی چندتاقرص کلومن فین ولتروزول خوردم وویتامین دی وای خوردم بیست روزبعدقرصاازمایش دادم حامله بودم الکی الکی 🤣عزیزم من جواب سنمودادم بعدعطاری مردگفت بیارفتم گفت دارومیدمت ویه چندتاچیزمثل نوشابه خیارشورماست فس فوت وترشی تابیست روزنخوردم تواین بیست روزعرق زنان یه پودری بودکپصول دست سازبودومعجون سیاه دانه وعسل خوردم خداوکیلی رفتم سنوباورم نشددکترگفت سال سالمی

انتظار خیلی سخته ....منم در اقدام دومم که تنبلی دارم و متفورمین و..نوشته دوهفته س سرگیجه دارم از خوا ...

نه هنوز نزن ب نظرم میخوره تو ذوق

بزار سه روز ک گذشت از موعدت اون موقع بزن انشالله ک بارداری.

ب منم متفورمین داده بود ولی من اصلا نمیتونم بخورم سرم ب مرز انفجار میرسه با متفورمین

ولا الکی چندتاقرص کلومن فین ولتروزول خوردم وویتامین دی وای خوردم بیست روزبعدقرصاازمایش دادم حامله بو ...

این قرصارو منم خوردم ولی تاثیری نداشت

آها با داروی گیاهی درمان کردین

چجوری درمان کردی عزیزم؟؟سخت باردار شدی دوتا بچه هاتو؟؟

نه حامله شدم دوتاش پشت سرهم بعدچندسال رفتم پیش عطاری مردبوددرس طب اسلامی خونده بودتویزدواصفهان وشیراز خودش داروبرام ساخت اول نگاه سنوکردبعدگفت بروسه روزدیگه داروت امادست رفتم گرفتم خوردم خداراشکردرمان شدم

با همین عرق فراسیون؟

ولا روعرقه نوشته بودعرق زنان وکپصول دست سازبرای پنج شب دادیه پودری روزی سه باردم میکردم میخوردم تابیست روزومعجون عسل وسیاه دانه هم صبح ناشتایقاشق شب قبل خواب یقاشق میخوردم

ولا روعرقه نوشته بودعرق زنان وکپصول دست سازبرای پنج شب دادیه پودری روزی سه باردم میکردم میخوردم تابی ...

من دوسال پیش ناشتا عرق و سیاهدونه خوردم چشمت روز بد نبینه ب من نیفتاد تا مدت ها حالت تهوع دائمی داشتم کل گوارشم رو بهم زد دیگ نخوردم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره