2777
2789
عنوان

باز نشد ک باردار باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 58 پست
پیازدرمانی چجوریه؟؟

برای این منظور مقداری آب را جوشانده و پیازهای پوست کنده شده را داخل آن بیندازید. بهتر است پیاز ها را به دو نیمه تقسیم کرده و سپس اقدام به این کار نمایید. بعد از این که آب مجدد به جوش آمد حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید، تا کامل بجوشد و سپس گاز را خاموش نمایید .

پیاز ها را از طرف خارج کرده و آب را از صافی عبور دهید تا مواد جامد آن به طور کامل گرفته شود. بعد از خنک شدن آب باقی مانده را میل نمایید. توجه داشته باشید که آب پیاز نیز مانند خود پیاز باید تازه مصرف شود چرا که قدرت جذب میکروب محیط را دارد. شایان به ذکر است پیاز مورد استفاده برای این منظور حتما باید پیاز زرد باشد چرا که پیاز قرمز برای این منظور اصلا گزینه ی مناسبی نیست .

توصیه می شود مصرف آب پیاز یک ربع قبل از خوردن نهار و شام صورت گیرد (روزی دو مرتبه) برای اثربخشی بهتر ین درمان توصیه می گردد که مصرف آب پیاز از روز پنجم دوره ی قاعدگی شروع شود و به طور پیوسته تا 15 روز ادامه یابد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش گلم امید وارم نتیجه بگیری من خودم مجردم ولی استفاده میکنم برای دفع عفونت

اتفاقا عفونت شدید داشتم ک هرچی دکتر میرفتم خوب نمیشد 

یکی‌از دوستات گیاه پنیرکو معرفی کرد بهم

اونم خیلی خوبه

مثه چای دم کنی بخوری اگ با آویشن و پونه دم کنی خیلی بهتره

اتفاقا عفونت شدید داشتم ک هرچی دکتر میرفتم خوب نمیشد یکی‌از دوستات گیاه پنیرکو معرفی کرد بهماونم خیل ...

اره اونم خیلی خوبه ولی این یه چیز دیگس خیلی خوبه هرچی عفونت داری از بدنت میکشه بیرون من حتی تو دوران کرونا و مریضی میخوردم در صورتی همش تو بغل مامانم بودم اون مریض بود من هیچیم نشد خیلی قویه برای رحمم عالیه ولی زیادیش خوب نیست نرمالش ۱۵ روزه که بعد اقدام کنی 

اره اونم خیلی خوبه ولی این یه چیز دیگس خیلی خوبه هرچی عفونت داری از بدنت میکشه بیرون من حتی تو دوران ...

ممنونم

۶روز دیگ‌موعدمه

۹۹درصد حس میکنم حامله نیستم

بعدش شروع میکنم واسه ماه بعد

ممنونم۶روز دیگ‌موعدمه۹۹درصد حس میکنم حامله نیستمبعدش شروع میکنم واسه ماه بعد

اره عزیزم ایشالا نتیجه میگیری گلم ولی اگه میخوای که سریع باردار بشی باید خودتو تقویت کنی علاوه بر پیاز درمانی قرص اسید فولیک بخر همو خودت هم شوهرت بعد از ناهار بخورین .. غذاهای گرم بخورین .. حتما عرق کاسنی بخورین هم خودت هم شوهرت تغذیتم سالم کن گلم 

فقط عزیزم پرولاکتینت بالا نیست ک ؟ چون اگه بالا باشه نباید از پیاز درمانی استفاده کنی چون خیلی قویه ...

نه مشکلی نداره

ماه پبش آزمایش دادم اوکی بود همه چی 

نه مشکلی ندارهماه پبش آزمایش دادم اوکی بود همه چی

پس عالیه دقیقا همون روشهایی که برات فرستادمو مو به مو انجام بده تا ۱۵ روز و بعد اقدام گلم البته خودت که پیاز درمانی میکنی از طرفی شوهرتم تقویت کن .. عرق کاسنی بهش بده ..و ویتامین صددر صد نتیجه میگیری .. در ضمن فقطم تو پیاز درمانی از پیاز زرد استفاده کن نه پیاز دیگ ای گلم موفق باشی 

این تاپیکم بخون راجب پیاز درمانی گلم 👈👈👈 : خانمایی که تنبلی تخمدان دارید پیاز درمانی فراموش نشه معجزه میکنه

پس عالیه دقیقا همون روشهایی که برات فرستادمو مو به مو انجام بده تا ۱۵ روز و بعد اقدام گلم البته خودت ...

مرسی گلم حتما

برام دعا کن تو این‌ ماه عزیز. اگ صلاح بود خدا بهم بده سالمشو❤️😍

مرسی گلم حتمابرام دعا کن تو این‌ ماه عزیز. اگ صلاح بود خدا بهم بده سالمشو❤️😍

ایشالله گلم دعا میکنم حتما این ماه باردار بشی خدا بهت یه نینی سالمو زیبا و باهوشو صالح عطا کنه 😊🥰🥰💖💖💖