2789
عنوان

درد خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2652 بازدید | 103 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو رو خدا تفکرت رو عوض کن مگه زن برده ی جنسی هست که به ساز مرد برقصه حالم از کامنتت بد شد تا این تفک ...

خوب جوابشو دادی دمت گرم ، امثال این زن تا سرشون نیاد نمیفهمن مردا چجورین 

دقیقاااامن خودم به چشم دیدم یکی معتاد بود که ازدواج کرده بود.. و چندسال بعد که به مشکل خورده بودن خا ...

تازه من،دیدم طرف ناراحتی اعصاب وروان داشت اخلاق پوخ وشکاک

میگن زن بگیره خوبشه،،،،دختره نمیدونست عقد کردن جداشدن

بیچارو دختره دیدم  بشدت بدی داشت دلم سوخت،،،فقط نفرین میکرد

امیدوارم همه،ظالما وتهمت زنا جواب پس بدن مجازات بشن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن

پیش خودمه بیماره

اسی حالمو بد 😔بد کردی قشنگ غم امروزمو ساختی💔تامیکاتو خوندم خودت بیماری چرا بجه رو قبول کردی ؟میدونم مادری میدونم دلت نمیاد ولی اینهمه سختی داری میکشی اون بره پی عشق و حالش ؟!غمت سنگینه خواهرم کاش میشد بغلت کنم برای دردات زار بزنم😭😭😭😭😭

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

به خودت برس اعتماد ب نفس داشته باش تو یه خانومی که مطمعن باش هم زیبایی هم خوش اندام اگر احساس میکنی کافی نیستی سخت در اشتباهی ملاک زیبایی رو کی تعیین میکنه؟ملاک خوش اندامی رو کی تعیین میکنه؟یکی چاق دوسداره یکی لاغر یکی قرتی دوسداره یکی محجبه این دلیل نمیشه تو فکر کنی زشتی یا خوش اندام نیستی تو فقط سلیقه ی اون ادم نبودی الانم بلند شو بجای غصه خوردن ی ماسکی رو پوستت بزار ی باشگاهی برو.نه برای اینکه خودتو تغییر بدی برای اینکه ادم وقتی به خودش میرسه هم اعتماد به نفسش بالا میره هم بیشتر خودشو دوسداذره