2789
عنوان

درد خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2652 بازدید | 103 پست
اونایی که این حرف هارو میزنن باید قبل از زدن این حرف ها یکم طرف مقصر رو ادب میکردن نکه وظیفه تربیت م ...

دقیقاااا

من خودم به چشم دیدم یکی معتاد بود که ازدواج کرده بود.. و چندسال بعد که به مشکل خورده بودن خانواده پسر میگفتن زنش عرضه نداشت جمعش کنه یا ترکش بده😐😐

و موارد دیگه... که میگن زنش بلد نیس درستش کنه

لامصب زن نیس... کانون اصلاح و تربیته🤦🏻‍♀️😄 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
نه اون طلاقم داد

ناراحت نباش طرف مقابلت یه احمق بوده که کسی که بهش وفادار بوده رو از دست داده ولی شما چیزی از دست ندادی فقط یه خیانت کار رو از زندگیت انداختی بیرون

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقاااامن خودم به چشم دیدم یکی معتاد بود که ازدواج کرده بود.. و چندسال بعد که به مشکل خورده بودن خا ...

🤣🤣

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
مهربونم فدات بشم من

همسرسابقت هرگز طعم خوشبختیو نمیچشه شاید درظاهر اما روانش همیشه بهم ریخته خواهد بود میدونی چرا !!؟؟چون یه دل این وسط شکست وسط خوشبختی خیالیش شکست😔😔💔💔💔💔

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

آخرش چی شد شما جدا شدی یا اون رفت

نههههه زندگی که براش زحمت کشیدم، با دوتا بچه ول کنم برم یه هرزه بیاد جای من بشینه؟ 

البته شاید اگه میدیدم شوهرم اونو میخاد منم میزاشتم میرفتم ولی شوهرم از دستش روانی شده بود.. خیلی رو مخش بود. حتی یبار کتکش زده بود.. یه روانی واقعی بود

وگرنه آدم عادی نمیاد از این کارا بکنه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
آخه خیلی خوشگل و خوش اندام بود ۱۸سالشه مطلقست

اون هیچ وقت خوشبخت نمیشه ببین کی گفتم بهت ، اون بی حیا ک راحت گفته من شوهرتو دوس دارم همون جمله ذلیلش میکنه 

حالا ببین 

بعدم شوهرت اگه وفا داری بلد بود ب زن اولش وفا میکرد با دومی هم بمونه حالش خوب نخواهد بود ،

من دیدم از این موارد .. لونه خراب کردن مگ الکیه ، خدا اون بالا حواسش هست 

عزیزم اون نه از تو قشنگ تر بود نه جوون تر اون فقط بیشتر به خودش میرسید که مطمعن باش با اون شوهری که تو داشتی اونم چندسال دیگه شبیه الان تو میشه بلند شو ب خودت برس و ی خانوم ادایی باش