2777
2789
عنوان

درد خیانت

2647 بازدید | 103 پست

خانومایی ک از شوهرتون خیانت دیدین تونستین فراموش کنین یا ببخشین؟بااینکه جدا شدم اما بازم یه حس بد و حس تنفر تو وجودمه نسبت بهشون خصوصا اون دختر خانوم صداش توگوشمه هنوز گفت شوهرتو دوس دارم مشکلی ندارم باهم زندگی کنیم اما نمیتونم ازش دور باشم خصوصا ک ازمن کلی کوچیک تر بود و زیبا تر حس بدی به خودم گرفتم و اعتماد به نفسم صفر شده از همه بدتر اونا باهم عقد کردن چند وقت پیش خیلی برام دردناکه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالا مجبورم نیستی به سنده خانوم احترام بذاری 

دختر خانوم😖

گوه خانوم مناسب تره براش

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
آخه خیلی خوشگل و خوش اندام بود ۱۸سالشه مطلقست

فکر نکن بهشون

رو پیشرفت خودت تمرکز کن

بسپارشون به خدا

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

چرا خیانت کرد؟ و چرا انتخابش اون خانم بود؟ تا حالا از خودت پرسیدی چرا؟

زن باید به شوهرش برسه تمام و کمال وگرنه میره دنبال ی زن دیگه حالا شما ببین بهش رسیدی به درخواستش به همخوابی و..... رسیدی یا نه زن و شوهر به یک اندازه نیاز دارن هم زن و هم مرد گاهی مردا نیازشون بیشتره که زن باید درک کنه و به همسرش برسه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز