2821
2789
عنوان

درد خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2650 بازدید | 103 پست
چطور اونارو نمیبینن جداشدین یا ن هنوز

خب ببینن مگ مهمه براشون ما جداشدیم اوناهم عقدکردن درضمن دختره غریبه پدر و مادر نداره برای کار اومده بوده شهرمون 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکیو میشناسم شوهرش بهش خیانت میکنه نمیدونم خبر نداره نمیدونم چجور وضع ظاهریشون کنار هم عالیه

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

چرا خیانت کرد؟ و چرا انتخابش اون خانم بود؟ تا حالا از خودت پرسیدی چرا؟زن باید به شوهرش برسه تمام و ک ...

دوران بارداریم بهم خیانت کرد اینایی ک میگی درست اما فک نمیکنم برای یه مرد با ذات بد و هوس باز صدق کنه

چرا خیانت کرد؟ و چرا انتخابش اون خانم بود؟ تا حالا از خودت پرسیدی چرا؟زن باید به شوهرش برسه تمام و ک ...

میشه لطفا از شما ک داری گوه میخوری ی سوال بپرسم

شوهر خودتم به اینا زیاد اهمیت نده میری زیر خواب این و اون میشی؟؟؟

لطفا وقتی مغز نداری نظر نده

حتی اگر مرد تامین نباشه حق چنین کاری رو نداره می‌تونه جدا شه بره سراغ بعدی. اگر خانم شوهرش سرد بود مثلا یا هرچی حق داشت چنین کاری کنه؟ مسلما خیر 

مطمئنی خانم هستی بااین پست گذاشتنتون چطوراینقدرراحت توجیه وقضاوت میکنی خیانت قابل توجیه نیست

عزیزم کلا مردا هول و هوس بازن تو زاتشونع خودمونو اکه جر هم ندیم بازم رفتنی میرع اون که خراب باشه فکر و ذکرش جای دیگه باشه دیکع من خودمو بکشم هم بازم فکرش پیش همون ج نده هاس 

ببخشید که انقد رک گفتم 

2825
2823
2791
2779
2792